Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voleti kao u bajci: Potrebna si mi da te volim

Čoveku je najlakše, ali ujedno i najteže, da oboji svoj svet. Život je šaren, ali je i pun grešaka. Zato, ne brini zbog njih, ako već grešiš, pogreši na meni da te ispravim.

  Izvor: Foto: Nikola Marinković

U ludoj trci života, uporno tragam za njegovim smislom i verujem da ću ga pronaći, ako ne pre, onda barem na cilju svog životnog maratona. A znam da on nije tamo, a nije ni na početku, niti na sredini. Smisao života nalazi se jedino na preseku zamišljenih linija večnosti i vremena. Ta nepostojeća, ali veoma važna tačka u našim životima, zove se sadašnji trenutak. A to je onaj trenutak kada trajno i zauvek naučimo značenje reči: LJUBAV. Smisao života je u razumevanju ljubavi. Zato volim večnim vremenom

Dugo sam sebi postavljao pitanje: Ako je ovo naše vreme, zašto onda ono nije tvoje i moje? Tražio sam od života da mi kaže gde se nalaze dvoje koji se traže, na kom mestu, a on mi je rekao: Čekaj! Eto, ja čekam, a drugi mi govore da mi život prolazi. Greše! On mi ne prolazi. Ja samo puštam da mi ode vreme i da mi umesto njega dođe tvoje. Nikada se ne pitam vredi li čekati, jer život nema cenu. A ja sam ovde došao da živim sa tobom, zato čekam na tebe i znam da je to ono jedino što za mene u životu ima vrednost, a prolaznosti života vredi. Na prvi pogled, u tebi su svi mogući maniri dobrog ponašanja.

Zdravlje i ljubav prema sebi: tri zakona svemira za izlečenje (Ruediger Dahlke)...

Naravno, iza te dobro uvežbane poze krije se dostojanstvena i emotivna priroda istrošenih strasti koje spavaju snom zasićenosti od životnih razočaranja. Do tih tvojih tananih emocija stiže se ljubaznošću koju lako prepoznaješ, jer je ta osobina lepota tvoje unutrašnjosti i spoljašnjosti. A da bi se po telu osetila slast tvoje ljubavi potrebno je da ti se nakon buđenja neprekidno razumevanjem i beskrajnim strpljenjem nahrane iscrpljene strasti.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj