Kad začujete tihi glas koji vam govori šta treba da radite, prvo ćete možda pomisliti da je to samo vaša mašta ili nešto što priželjkujete, piše Lovesensa.

"Ovo je moja fantazija", pomislićete. "Priželjkujem pomoć anđela, ali sigurno da je ne zaslužujem." Ovo se može i izlečiti, i ako je vaša vera u anđele nesigurna, zamolite boga da vam pomogne. "Molim te, pomozi mi da imam više vere", glasi molitva koja se uvek ispunjava.

Psihijatri će često reći da su glasovi koje vam se priviđa da čujete, zapravo, znaci ludila. Međutim, jedini izvor glasa ludila je naš ego. Kako ćete ih prepoznati? Poruke ega su uvek destruktivne, impulsivne i promenljive. Tako će vam ego govoriti jednu stvar danas, sasvim drugu sutra i nešto potpuno treće za par dana. Ako slušate svoj ego, život će vam biti haotičan i ispunjen strahom.

Za razliku od toga, anđeoski glasovi su uvek puni ljubavi, podrške, čak i kad žele da nas upozore na neku opasnost ili lošu odluku. Kad vam glas šapuće poruku punu ljubavi, koja nikome ne nanosi nikakvo zlo, to je glas anđela. Uz to, oni strpljivo ponavljaju svoja uputstva dan za danom, sve dok mi konačno ne poslušamo.

Možda vam vaš anđeo već godinama ponavlja da promenite zanimanje? Ili da vodite više računa o svom telu? Poslušajte...

Iskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov trag

Izvor: Lovesensa