Uvek nas razneže filmske ljubavne priče koje su neustrašive jer pokazuju šta znači istinska i duboka prava ljubav. Titanik, Beležnica i mnoga druga ostvarenja imaju posebno mesto u našim srcima.Ali šta se dešava sa običnim i jednostavnim svetom?

Da li postoje filmske ljubavi u realnosti? Pojedini primeri nam pokazuju da i te kako postoje, s tim što ti ljudi tihi korakom svakog dana prolaze pored nas i ne žele da se eksponiraju, već teže ka skromnom životu. Ovo su 3 istinite ljubavne priče koje će vam promeniti pogled na život.

Bob Harvi i Anet Adkins

Bob Harvi je prvi put sreo Anet Adkins tokom studija 1955. godinei odmah je bio oduševljen njome. „Nisam mogao da skinem pogled s nje“, rekao je Harvi za Njujork tajms. "Imala je kestenjastu kosu i zapanjujuće lepo lice, a oči su joj bile vau." Nakon srednje škole svako je otišao svojim putem, izgubili su kontakt, a kasnije su se venčali sa drugim ljudima.

Ipak, Harvi nikada nije zaboravio na Anet. Kada mu je žena preminula 2017. godine, tražio je Adkins na Guglu i otkrio da je i ona ostala udovica. Poslao joj je karticu sa svojim brojem telefona i nakon što su malo porazgovarali, Harvi je prešao 500 milja da je poseti. „Pružio sam joj cveće, a onda sam joj obuhvatio lice i rekao: „Sviđalo ti se to ili ne, poljubiću te“, priseća se on. Na jesen su se venčali u stilu 50-ih i plesali uz Džonija Matisa, baš kao što su to radili na maturskoj večeri 63 godine ranije.

Liz i Skot Šusmit

Većina kontrolnih lista za planiranje venčanja uključuje odabir haljine, pronalaženje mesta i rezervaciju fotografa. Umesto tradicionalne šetnje, mlada iz Australije iznenadila je svog muža, koji je gluv, tako što je napisala reči hit pesme Kristine Peri „Hiljadu godina” dok je hodala ka njemu. „Svaki put kada sam to vežbala do savršenstva“, rekla je za Inside Edition. „Ali kada sam se susrela sa Skotom, osećala sam se kao da smo ostali sami, nas dvoje jedini na svetu.“

Džulijan Hanson i Max Alegreti

Pre dve i po godine, Džulijani Hanson je dijagnostikovan rak dojke 2. stadijuma. Znajući da je pred njom teška bitka, ponudila je svom dečku, Maksu Alegretiju raskid kako je ne bi gledao u takvom stanju. Ali Max nije pokleknuo, već je ostao pored nje tokom sve vreme." Govore vam koliko se razbolite tokom lečenja, ali niko vas zaista ne može pripremiti za bilo šta od ovoga", napisala je Džulijet u svom tekstu.

"On se svakodnevno brinuo o meni i podsećao me koliko sam lepa."Poslednjeg dana hemoterapije, Max je tačno znao kako želi da proslavi: tako što je ju je pitao da se uda za njega. "Nisam to očekivala", rekla je za Good Morning America. „To je bio krajnji maksimum, veridba mi je donela svetlo na kraju tunela.“

Pročitajte, mudre citate Bele Hamvaša.

BONUS VIDEO: 

BILA JE STUDENTKINJA, A OSTALA NA DRUGOM KONTINENTU ZBOG LJUBAVI! Maša Dakić otkrila kako je izgledao slučajni susret sa mužem! Kurir televizija

 Sensa/ A.S./Oprah Daily