Kada je muškarac nezadovoljan u ljubavnoj vezi on to ne može da sakrije, a 3 znaka koja će da pokaže svojim ponašanjem otkriće to na društvenim mrežama.

Društveni mediji su postali deo naših života, pružajući platformu za deljenje iskustava i održavanje kontakta sa prijateljima i porodicom. Međutim, oni takođe mogu biti prozor u emocionalno stanje osobe, uključujući njenu ljubavnu sreću, a u realnosti sitnice kada se svađate i strahovi koje imate sve otkrivaju. Iako društvene mreže nisu definitivno sredstvo za precizno određivanje osećanja neke osobe, određene navike i obrasci mogu ukazivati na skrivene probleme u vezi. Međutim, zapamtite da je važno ne donositi ishitrene zaključke samo na osnovu društvenih mreža, jer otvorenost u komunikaciji pomaže u rešavanju mnogih porodičnih problema.

1. Ne objavljuje zajedničke fotografije

Ako je muškarac ranije bio uzbuđen zbog objavljivanja fotografija svoje žene, ali je sada prestao da to čini, to bi mogao biti znak nezadovoljstva u vezi. Nedostatak zajedničkih fotografijamože ukazivati na gubitak interesovanja ili emocionalnu distancu između partnera.

2. Više ne piše o ljubavi

Dečko koji je javno izražavao ljubav i naklonost prema svojoj ženi na društvenim mrežama, ali je prestao da to čini, možda ima emocionalne poteškoće u braku. Odbijanje romantičnih gestova može ukazivati na nerešene probleme i brak bez ljubavi.

3. Stalno lajkuje i komentariše fotografije drugih žena

Normalno je da gledate druge ljude kada ste u vezi ili braku, ali ako vaš muškarac uvek prvi lajkuje objavu neke žene, možda postoji problem. Generalno, pregledi i lajkovi nisu uvek nešto alarmantno, ali stalni komentari i direktne poruke mogu biti poziv za uzbunu.

Saznajte POSTOJI NAČIN DA IZBEGNETE RAZVOD: 5 najopasnijih faza braka koje mogu dovesti do razdvajanja

BONUS VIDEO:

Razvod Tiktok/drvlaw

Sensa/L.S.