Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđelka Janković: Od Balija do Bitefa na krilima ljubavi i igre

Volim Bali jer mi se srce tamo smejalo, ali me je i u teškom procesu odrastanja naučio da više volim i verujem u sebe, i da još više volim Beograd, Savu, Dunav i Jadransko more, otkriva Anđelka Janković, marketing menadžer 50. Bitefa.

  Izvor: Privatna arhiva Anđelke Janković

Na plesnom podijumu ona je umetnik a kada ugovara i organizuje poslove u njoj progovara menadžer. Smatra sebe umetničkom dušom sa smislom za menadžment i produkciju - koja po njenom mišljenju i jeste svojevrsna umetnost, posebno "u našim uslovima". S druge strane, umetnost joj daje širinu u bavljenju socijalnim i biznis temama.

Razgovaramo s Anđelkom Janković povodom početka jubilarnog 50. Bitefa koji se održava od 24. septembra do 2. oktobra 2016. godine pod nazivom "Na leđima mahnitog bika". Anđelka je na FDU diplomirala menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture, osnivač je agencije za konsalting marketing i produkciju umetničkih projekata "Kulturifik", a trenutno je na poziciji marketing menadžera 50. Bitef festivala.

Ipak, kao prva tema sa ovom nasmejanom brinetom, nameće se njen čudesni boravak na Baliju u trajanju od pola godine, za koji kaže da je izuzetno uticao na nju.

Šta Vas je navelo na ideju o odlasku na Bali i da li je bila potrebna hrabrost za takav poduhvat?

"Naveli su me ljubav, moji intimni ciljevi, kao i prilika da ostvarim svoj san. Rekla bih da je za život potrebna hrabrost. Nekada je hrabrije ostati negde, u zemlji, stanu, vezi, nego boriti se za nešto bolje, ili samo drugačije. Kažu da se uspesi, bilo poslovni ili privatni postižu onda kada izađemo iz komfor zone. Odlazak na Bali, na duže vreme, pauziranje realnog beogradskog života i karijere bili su svojevrsni izazovi u koje sam se upustila lako.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj