Pojava broja u nizu ili sinhronicitet predstavlja znakove Univerzuma i magičan trenutak u kojem se povezujemo sa kosmosom, piše Lovesensa.

Sutra je 4. april i pojavljuje se magija zanimljivog numerološkog niza 4-4. Broj 4 prema spiritualnom značenju predstavlja povezanost uma i duha sa fizičkim svetom.

Četvorka simbolizuje sigurnost, potrebu sa stabilnošću i snagu čvrstih uverenja i vrednosti.

Spiritualna priroda niza brojeva 4-4 podseća na potrebu za postojanjemili stvaranjem svog ličnog i energetskogprostora. To znači da vam je potrebno mir i kutak gde ćete boraviti samo vi, vaše misli i snove. Napravite u svom domu prostor za meditaciju kako biste podstakli očuvanje unutrašnjeg mira i energetskog balansa.

Postoje 4 godišnja doba, letiri elementa (vatra, voda, nebo i zemlja) i četiri strane sveta - sve ovo je upakovano u lepo kvadratno pakovanje koje nagoveštava spiritualnumoć broja 4.

Pojava niza brojeva 4-4 može značiti potrebu da se vratite vašim korenima i budete prizemni. Ovo takođe asocira i na upornost i izdržljivost.

PageBreak

Sutra je 4.4. - dan kada je energija kosmosa zaista magična: evo u koliko SATI treba da zamislite želju
Foto: Shutterstock sutra-je-4-4-dan-kada-je-energija-kosmosa-zaista-magicna-evo-u-koliko-sati-treba-da-zamislite-zelju

Broj 4 je pokazatelj da vam kosmos nudi ljubav, podršku, ohrabrenje i unutrašnju snagu, omogućavajući vam da marljivo i vešto radite ono što treba i ostvarite svoje ciljeve.

Kada preduzmete pozitivne korake prema svojim najvišim namerama, težnjama i ciljevima, Univerzum deluje u vašu korist i pomaže vam da uspostavite čvrste temelje i napredujete na svom putu.

Broj 4 označava veliku podršku Univerzuma i nudi vam podršku i unutrašnjusnagu kako bi vam omogućili da obavite potreban posao.

Kada vidite niz brojeva 4-4, to znači da vam kosmos šalje neizmernu ljubav i podršku, a poruka niza brojeva 4-4-4 šalje vam poruku da ne postoji razlog za strah.

Sutra, 4 aprila, kada zavlada niz brojeva 4-4, možete privući duplu pozitivnuenergiju ako zamislite želju u 04:04 časova i tada kreirate moćan niz od četiri četvorke.

Niz brojeva 4-4-4-4 znači da Univerzum čuje vaše želje i apel za pomoć - iskoristite ovaj magičan ritualnitrenutak.

Izvor: Lovesensa