Sigurno ste čuli za telepatiju, ili ste je nekada i iskusili sa bliskim ljudima. To je trenutak kada pomislimo na osobu koju dugo nismo videli, a ona nas iznenada pozove ili je slučajno sretnemo. Ili, kada već prilazimo podsvesno vratima, a onda čujemo korake da naša bliska osoba dolazi. Iako se nije javila da će doći, vi razmišljate o njoj, ona o vama, i ta energija vas povezuje.

To je snažna intuitivna veza koja se posebno razvija među bliskim ljudima. Na primer, majka u porodilištu se budi u isto vreme kada dete u drugom delu zgrade zaplače.

Ova iskustva pokazuju da se misli mogu preneti, kao i da možemo mentalno, putem misli, prizvati neku osobu u svoj život. Na primer, ako vam se neka osoba dopada i ne znate kako da joj priđete, možete razmišljati o njoj pozitivno, negovati misli podrške i ljubavi, a ljubav uvek nađe put do željenog srca.

Kako bi misli bile efektnije, možete i manifestovati ono što želite. Na primer, ako želite da vam se neka osoba javi ili da je slučajno sretnete, možete na listu papitra zapisati njeno ime, okružiti ga srcima, lepim crtežima, porukama ljubavi.

U današnje vreme kada postoje razna sredstva za komunikaciju, ne treba zaboraviti na mentalnu komunikaciju. Kada niste u situaciji nekome nešto da kažete, u mislima možete preneti svoju ljubav i podršku osobama koje su vam drage.

Izvor: Sensa