ZAPIŠITE OVO NA LIST PAPIRA SVAKOG DANA I PRIVUCITE SVE ŠTO ŽELITE: Evo kako da vodite magičan dnevnik manifestacije!

Kako da vodite dnevnik manifestacije za ostvarenje želja - jedan od načina da aktivirate zakon privlačenja!

Shutterstock

Manifestacija je postala jedna od najprivlačnijih tenika za ostvarenje snova. Podrazumeva promenu načina razmišljanja i vizualizaciju u cilju privlačenja ljubavi, uspeha u karijeri, novca, sreće i drugih želja. Manifestacija je nešto poput sanjarenja, razmišljanje o želji detaljno i o osećanjima koja se mogu dogoditi kada se ona ostvari. Na primer, ako želite novi dom, zamislite sve u njemu, boju zidova, raspored prostorija, nameštaj... Ili, ako ćelite povišicu, vizualizujte šta ćete prvo sa tim novcem kupiti i u šta ćete ga uložiti.

U ovome vam posebno može pomoćpisanje dnevnika manifestacije. Zapisivanje onoga što želite da manifestujete pomaže da razjasnite svoje namere i pomaže vašem mozgu da preoblikuje želju ili nameru u stvarnost. Vođenje dnevnika pomaže prirodnoj sposobnosti vašeg mozga da se prilagodi vašim promenljivim potrebama. Na primer, ako želite da manifestujete vezu pune ljubavi i zapišete ideje o tome kako želite da veza izgleda - gde ćete upoznati osobu, gde ćete ići na sastanke, kakav ćete način života imate - pomažete svom mozgu da stekne jasne uvide i osvesti želje tokom sledećeg romantičnog sastanka.

Kako napisati dnevnik manifestacije za ispunjenje želja? Pre nego što počnete sa pisanjem, važno je da razvijete osećaj zahvalnosti. Osvestite stavri na kojima ste zahvalni i zaista se zahvalite na njima kako biste mogli da privučete nešto novo i dobro, a zatim počnite da pišete. Izaberite lepu svesku koja vam se doapda, a u njoj zapišite svoje namere, pokušajte da budete kratki i koncizni.

Svakog dana iznova pišite svoje namere u dnevnik, najmanje tri nedelje - nek to bude jedna od vaših dobrih navika. Nakon svakog zapisivanja, izgovorite naglas svoje namere, ovo pomaže da emitujete dobru energiju koja podstiče ispunjenje. U dnevnik možete lepiti sličice koje vas asociraju na vašu nameru. Na primer, ako želite da odete na putovanje, možete zalepiti sličicu željene destinacije. Takođe, možete crtati i zapsiivati motivacione misli.

Kada se posvetite ispisivanju svojih manifestacija, otvarate kapiju života za svoju stvarnost iz snova!

Izvor: Sensa