Postoje razne tehnike, alati i načini da ostvarite svoje želje, kao što su izrada mape želja, vizualizacija i korišćenje afirmacija za ispunjenje snova. Ako ste već isprobali neke od ovih tehnika, saa vam donosimo nešto novo i sjajno, a to je manifestacija uz pomoć koda 369.

Tehnika je izuzetno jednostavna, a utiče na vašu podsvest, motiviše vas, jača fokus i aktivira zakon privlačenja - važno je i da verujete u svoje želje budete optimistični. Zasniva se na tome da zapišete na papir ili u beleške telefona ono što želite u svom životu, 3 puta ujutru, 6 puta u toku dana i 9 puta uveče. Osim što motiviše, tehnika sa kodom 369 u skladu sa zakonom privlačenja univerzuma, jer nam skreće pažnju na ono što zaista želimo u svom životu. Ako mislite o pozitivnim stavrima i željama, onda će se one ostvariti. Istovremeno, ako mislite samo na negativno, to i privlačite u svoj život.

Ali zašto baš broj 369? U 20. veku, čuveni pronalazač Nikola Tesla prvi je izrazio ideju da su 3, 6, 9 moćni brojevi za manifestaciju. Broj 3 ovde predstavlja našu vezu sa Univerzumom i kreativni izraz, 6 se odnosi na unutrašnju snagu i ravnotežu, dok 9 predstavlja naše ponovno rođenje (odnosno odbacivanje onoga što nam više ne služi i preobražaj u ono šta zaista treba da postanemo).

Ukoliko želite da ostavrite želju uz pomoć koda 369, za početak, morate shvatiti kakvu želju želite da ispunite. Nakon toga, treba da smislite svoju ličnu afirmaciju koja se odnosi na vašu želju, odnosno da izgovorite kao da se želja već ostavrila, u sadašnjem vremenu. Na primer, ako želite da dobijete poziciju u kompaniji, onda će afirmacija zvučati kao "Dobio sam visoku poziciju u kompaniji u kojoj radim". Ukoliko želite da dobijete više novca, onda "Moj prihod raste svaki dan" ili "Zaradila sam i dobila 100 000 dinara kao dar za svoj trud."

Nakon što napišete svoju afirmaciju, zapišite je 3 puta nakon što se probudite. Zatim 6 puta tokom dana i 9 puta uveče ili pre spavanja. Preporučljivo je da u vreme pisanja vizualizujete šta želite da dobijete. Nakon pisanja zatvorite oči i maštajte o svojoj želji, doživite je kao da se već ispunila, ovde i sada.

Kad apočnete da praktikujete ovu tehniku, obratite više pažnje na razne prilike, pozive ili znakove koji vas mogu dovesti do određenog mesta ili do određene osobe. Zapamtite, kada se fokusiramo na ono što želimo da privučemo i preduzmemo usklađene akcije da bismo to postigli, možemo sebi pomoći da to i dobijemo, a tehnika sa kodom 369 nam u tome može pomoći.

Izvor: Sensa