"Samo njegove misli čine čoveka nesrećnim ili srećnim, a ne spoljašnje okolnosti. Kontrolišući svoje misli, on kontroliše svoju sreću." (Fridrih Vilhelm Niče)

Kako materijalizovati svoje misli? Više puta smo pisali koliko negativne misli nepovoljno utiču na naše okolnosti, šaljemo negativnu poruku Univerzumu i stvaraju lošu energiju. Ono što misliš, to postaje tvoja stvarnost. Ali, šta raditi kako bi se pozitivne misli materijalizovale? Kako misao o snu ili određenom cilju prebaciti u stvarnost i živite ga? Postoji 5 praktičnih pravila prema zakonu privlačenja koje će pomoći da vaše dobre i lepe misli prebacite u sadašnjost:

1. Vizualizujte želje - Budite maštoviti i svoju misao vizualizujte. zatvorite oči i oživite je, kao da se ona događa ovde i sada. Na primer, ako sanjate o putovanju u Italiju, zamislite ovo putovanje svaki dan do najsitnijih detalja. Doživite emocije koje bi se na putovnaju javile. Na ovaj način Univerzumu šaljemo jasnu poruku šta želimo!

2. Tehnika prenošenja misli na papir odlično funkcioniše - napravite kolaž želja, nacrtajte svoj san, opišite ga rečima u svom dnevniku, zalepite slike na papir koje podsećaju na vašu želju ili crtajte. Mnogi life coach - evi preporučuju izradu mape želja koju treba da istaknete na vidljivom mestu u svom domu. Svaki put kada pogledate mapu želja, bićete motivisaniji da napravite dodatni korak u ispunjenju željenog.

3. Materijalizujte svoje misli pravim frazama - Reči poput "ne mogu" i "neću" koje s eodnose na vašu pozitivnu misao ili želju najbolje je izbegavati u potpunosti, pošto je Univerzum loše percipira. Umesto poruke: "Neću više da se razbolim", ispravno je da formulišete izjavu u pozitivnom smislu - "Želim da budem uvek zdrav!"

4. Daleko od negativnosti - Svaka negativna misao ili želja odraziće s enepovoljno na vaše manifestovanje. Izbagavajte negativno da mislite o drugima, jer to vam se može vratiti kao bumerang. Pokušajte da se distancirate od toksičnih ljudi ako ne možete da se oduprte negativnim mislima u njihovoj blizini.

5. Nemojte kontrolisati sudbinu drugih - Možete samo da materijalizujete sopstvene misli. Umesto da vi zamislite želje drugima, bolje je naučiti bliske ljude kako da pravilno materijalizuju svoje misli.

Izvor: Sensa