Kako ostvariti svoje želje u 2022. godini? Prema zakonu privklačenja jedan moćan alat može pomoći - popularna mapa želja za planiranje i vizuelizaciju vaših snova. Sjajna stvar je što je izrada mape želja kreeativan posao koj možete sami uraditi kod kuće, ali postoje određen apravila. Evo kako da napraviti ličnu mapu želja da bi ona zaista "radila".

Uzmite veći papir, olovku, makaze, stare novine, slike, lepak, flomastere, tablu... Sve potrebne alate izdvojite, smestite se udobno i počnite sa maštovitim kreiranjem mape želja. Samo zapisivanje "liste želja“ nije dovoljno, potrebno je da izvršite ritual vizualizacije, za ovo je idealan 21. decembar - zimska kratkodnevinica. Važno je da ovog dana budete mirni, u harmoniji, uzdržite se od sukoba, a uveče ne zaboravite da se opustite i zamislite svaku svoju želju. Zapišite želje detaljno, a onda zatvorite oči i obojoite ih svojom maštom. Zamišljajte ih kao da su deo vašeg života. Važno je da obratite pažnju, kada ćete izgovoriti želje - ne izgovarajte negativne izjave, poput "ne mogu", "neću", "nisam sigurna", "ne verujem". Univerzum može pogrešno protumačiti poruku i ispuniti svoje planove upravo suprotno.

Ovo su najvažnija pravila za mapu želja:

Prvo i najvažnije pravilo: jedna osoba - jedna mapa. Ne možete pisati želje koje vam ne pripadaju, kao ni nacrtati jednu kartu za dvoje, na primer sa sa dečkom ili mužem. Čak i akosu vaše želje zajendičke, neka svako ima posebnu mapu vizualizacije.

Pre nego što počnete sa radom, ne zaboravite da poboljšate raspoloženje, uključite opuštajuću muziku, zapalite sveće, ali isključite telefon. Ostanite sami sa svojim željama.

Postoji mnogo vrsta mapa želja, ali metoda kolaža se smatra najboljom - predstavite svoje želje u slikama. Ovo je pravilo da iz časopisa izrežete sliku auta, stana, novu narukvicu i dijamantske minđuše... U digitalnom dobu, možete da odštampate svoje omiljene cipele, nekretninu ili destinaciju na koju želite da otputujete, a zatim isecite sliku i postavite je na tablu. Važan dodatak: slike treba da budu svetle, uglavnom na svetloj pozadini, a takođe i da u vam abude zadovoljstvo i pozitivne emocije. Drugim rečima, treba da vam izmame osmeh kada ih pogledate.

Važno je da mapu želja pravite sami, svojim rukama, a ne zaboravite da stavite svoj lični pečat, odnosno da je identifikujete. Da biste to uradili, postavite svoju najsrećniju fotografiju u centar mape. Na kraju, ali ne i najmanje važno, pokušajte da uključite što više malih detalja koja se odnose na vašu želju (brend, boja, veličina). Ako želite da pronađete svoju srodnu dušu u 2022. godini, opišite njegov izgled i karakterne osobine što je moguće detaljnije.

Što detaljnije zamislite ono što želite, brže će se ostvariti!

Izvor: Sensa