Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO OVO URADITE DO KRAJA DECEMBRA, MOŽE VAM SE OSTVARITI 6 ŽELJA U 2022. GODINI: Magičan ritual koji donosi sreću!

Kako da zamislite želje za 2022. godinu - napravite mapu želja do kraja decembra i moguće je ostvarenje!

 Kako da zamislite želje za 2022. godinu_1235455207 Izvor: Shutterstock

Da li ste već postavili svoje namere za 2022. godinu? Mapaželja je moćan talisman koji preporučuju mnogi stručnjaci za zakon privlačenja, a može biti motivišuća za kreiranje namera, ostvarenje želja i privlačenje pozitivne energije. Mapa želja je naš most od mašte i snova do realnosti i predstavlja jedan od najboljih alata za postizanje ciljeva.

Pročitajte još

Svako od nas ima strahove koji sprečavaju da snovi postanu stvarnost. Ako razmišljate samo o negativnim stvarima i stvarate loša predviđanja u svojoj glavi, to može samo doneti nezadovoljstvo. Sa druge strane, čim čovek počne da zamišlja da se njegove želje ispunjavaju, to počinje da se dešava. ovo deluje kao neka magija, a zapravo je zakon privlačenja - ako širiš sreću, sreća će ti i doći!

Mapa želja je jedan od najboljih alata za vizuelizaciju. Možete je lako napraiti tako što ćete sve svojke sove preneti na nju, ali važno je da te želje budu realne, svesne i da su iz dubine vašeg srca. Takođe, neophodno je da dobro i detaljno definišete svoju želju i da one budu pozitivne, odnosno da nikome ne nanose štetu.

Kako napraviti mapu želja za ispunjenje u 2022. godini:

Uzmite papir za crtanje ili veliku drvenu ili plastičnu tablu. Pošto 2022. godinom vlada broj 6, važno je da podelite tablu u 6 celina. Prema kineskom horoskopu 2022. je godina vodenog tigra, tako da karta želja treba da sadrži detalje u plavoj i crnoj boji. Najvažnije je da vas želje zaista inspirišu. Ovo bi trebalo da budu najvažniji ciljevi i snovi u ovom trenutku. Budite kreativni i na tabli uključite razne elemente koji vizualizuju vaše želje, poput slika, isečka iz novina, simbola i pozitivnih poruka.

Saznajte i...

Na primer, imate šest želja. Svoju mapu možete podeliti na šest sektora. U svakom od njih treba da napišete jednu želju. Formulacija treba da bude jednostavna kao "želim". Na primer:

  • "Želim da se preselim u novi stan";
  • "Želim da zaradim novac za novi auto";
  • "Želim da dobijem zlatnu medalju na takmičenju";
  • "Želim da pronađem srodnu dušu";
  • "Želim da odem na more."
  • "Želim da dobijem povišicu na poslu."

Ako želite da odete na more ili posetite neku državu, važno je da jasno razumete kakva bi to zemlja trebalo da bude ili kakvo bi to more trebalo da bude. Štampajte slike, ali nemojte žuriti da ih izaberete. Obratite dovoljno pažnje na njihov izbor. Vaša karta treba da bude ispunjena pozitivnom energijom. Svaka slika pomaže da se poboljša vizuelizacija i razume šta tačno želite, jer ćete je gledati svaki dan. Želju možete opisati i rečima, jer slika možda neće u potpunosti opisati želju. Tekst je izuzetno važan.

Mapu želja napravite do kraja ove godine, odnosno do kraja decembra - važno je da bude okačena pre nego što dođe nova godina. Okačite tablu na vidljivo mesto u svom domu i svakog jutra je pažljivo pogledajte. Pored nje vizualizujte sami, maštajte ili lepite dostignuća, odnosno dokle ste stigli sa ispunjenjem želje. Ovo će biiti sjajna doza motivacije i inspiracije. Želimo vam da se sve želje pretvore u stvarnost i da što pre trenutne želje na mapi želja zamenite novim i još sjajnijim.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 1

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj