Nekada su neke osobe iz našeg života otišle jer smo mi tako želeli ili zato što smo ih svojim postupcima na to naveli, ali to ne znači da u nekom trenutku zbog toga nećemo zažaliti. Mnogi od nas bi voleli da im se ljubav svog života, tj. voljena osoba vrati. Za početak, bitno je da verujete da je to moguće. Ovo je način razmišljanja i uverenje koje treba da usvojite. Suprotna uverenja samo pružaju otpor onome što želite da manifestujete. Ako zaista verujete da možete da manifestujete osobu nazad u svoj život, onda takođe treba da znate da se to neće desiti onda kada vi očekujete, niti na način na koji vi planirate ili želite. Takođe, ta osoba će se možda vratiti u vaš život kako bi ispunila neki drugi zadatak koji joj je dodelio univerzum. Evo kako možete da vratite voljenu osobu u svoj život:

1. Kreirajte nameru

Imati nameru da nekog ponovo manifestujete u svoj život je jednostavno odluka koju ćete doneti da želite da se ta osoba vrati. To nije želja, već namera. Vi počinjete da živite sa osećajem da se ta osoba vratila u vaš život - čak i ako je za sada samo u vašim mislima. Zapisivanje namere je moćan način da se posvetite tome. Napišite nešto tipa „Srećna sam i zahvalna što je on ponovo deo mog života…”

2. Držite ovu osobu u svojoj svesti

Iako mnogi ne veruju u telepatiju, svima se isto tako desilo da dok zaista razmišljamo o nekome, taj neko nas u tom trenutku pozove. Kada se ove stvari dogode, obično to nazivamo slučajnošću, međutim, prema zakonima univerzuma, ništa nije slučajno. Kada razmišljate o nekome i zaista fokusirate svoje misli i svoju energiju na određenu osobu, tada vaše misli do nje dopiru na određenom nivou. To ne znači da će vas pozvati ili se odmah pojaviti na vašim ulaznim vratima. To samo znači da na nekom nivou njihove svesti vaše misli dopiru do njih. Da biste nekoga vratili u svoj život, morate u mislima provoditi vreme sa njim. Držite ih u svojim srećnim mislima što češće možete.

3. Živite ili ponovo doživite živopisna iskustva zajedno

Ako imate sjajna sećanja sa nekim, neće vam biti teško da oživite ta sećanja. Ako imate zajedničke fotografije sa ovom osobom, često je gledajte. Ideja o zajedničkom proživljavanju sjajnih iskustava uključuje čitavo vaše biće – vaše misli i osećanja. Ovo aktivira zakon privlačenja. Ne radite ovo ako vas sećanje na tu osobu rastužuje jer univerzum reaguje na našu energiju, ne samo na misao.

4. Napravite imaginarni čin

Ovo je jedna od najmoćnijih tehnika Nevila Godarda koja može pomoći da nekog manifestujete u svom životu. To je ideja da smišljate određene stvari koje ćete uraditi kada se vaša namera ispolji. Na primer, možete zamislite da tu osobu zagrlite ili poljubite. Možete zamisliti da otvarate ulazna vrata i tamo pronalazite veliki buket cveća. Nije toliko važno kakva je „slika“ koju stvarate. Ono što je važno jeste da je to nešto što možete živopisno da zamislite da se dešava kada se vaša namera ispolji. Jednom kada napravite ovaj zamišljeni čin, morate ga zamišljati iznova i iznova svake noći pre nego što zaspite.

5. Napravite mesta za tu osobu u svom životu

Ako želite da nekoga vratite u svoj život, morate mu napraviti mesta u svom životu jer na taj način zaista pozivate osobu da vam se vrati. Na primer, ostavite joj mesta u svom ormaru ili policu u kupatilu, jednu stranu kreveta… Razmislite da li zaista imate vremena da se posvetite toj osobi? Ili je vaš dan toliko pun da jednostavno nećete moći da nađete mesta za nju? Praveći prostor za nekoga u svom životu, pripremate i eliminišete sve one stvari koje zapravo pružaju stvaran otpor da se oni vrate u vaš život.

6. Budite zahvalni

Zahvalnost je moćan način da bilo šta manifestujete u svom životu. Kada ste zahvalni na nečemu pre nego što to uopšte imate u svom životu, onda stvarate pretpostavku da je to već u vašem životu. Počnite tako što ćete biti zaista zahvalni za ovu osobu koju želite da manifestujete. Budite zahvalni na njihovom prisustvu u vašem životu.

Izvor: Sensa