Ronda Bern, autorka knjige "Tajna", jedne od najprodavanijih knjiga o zakonu privlačenja, u svom delu zapisala je razne tehnike, savete i alate koji mogu pomoći da stvorite stvarnost kakvu želite.

Sve potiče od misli. svaki događaj koji vam dolazi u život zapravo je manifestacija vaših misli. Ronda Bern je istakla - "Misli su magnetne i imaju frekvenciju. Dok razmišljate, misli se šalju u Univerzum i magnetski privlače sve kao stvari koje su na istoj frekvenciji. Sve poslato se vraća izvoru – vama."

Zato je stalno važno da radimo na optimizmu, da negujemo i budimo u sebi pozitivne i dobre misli, a otpuštamo one koje su loše, negativne i opterećuju nas. Iako u teoriji zvuči jednostavno, u praksi se ovo vežba svakodnevno.

Pitanje koje mnogi postavljaju jeste - "Kako da razmišljam pozitivno ako mi se događaju negativne stvari?"; "Kako da legnem u krevet sa dobrim mislima kada mi je dan bio užasan?" Tehnika koja vam može pomoći da pozitivne misli zamenite dobrim praktikuje se baš pred spavanje, a redvnim vežbanjem može vam doneti obilje blagodati.

"Nevil Godard preporučuje da na kraju svakog dana, pre nego što odete na spavanje, razmislite o događajima koji su se dogodili tog dana. Ako neki događaji ili trenuci nisu prošli onako kako ste želeli, ponovite ih u svom umu na način koji vas oduševljava. Dok ponovo kreirate te događaje u svom umu, tačno onako kako želite, čistite svoju frekvenciju od dana i emitujete novi signal i frekvenciju za sutra. Namerno ste stvorili novu sliku za svoju budućnost. Nikad nije kasno da promenite slike."

Na ovaj način motivišete sebe da prevaziđete prepeke, ali i budite u sebi pozitivne misli i energiju koja vas pokreće da stvorite život kakav zaslužujete. Neka ovo postane deo vaše pozitivne i dobre rutine!

Izvor: Sensa