U životu je važno da sebe motivišemo, podstičemo na rast i razvoj, inspirišemo da napraimo velike stvari, i ne zaboravimo da je zdrava ljubav prema sebi neophodna za život iz snova. To nije egoizam, niti posesivnost, već odnos prema sebi kao prema bliskom prijatelju kojem uvek dajemo reči podrške, utehe i želimo da bude još bolji i srećniji.

U tome vam može pomoći jednostavna vežba pred ogledalom. Pošto ogledalo ima moć da reflektuje energiju, ali i pruža nam mogućnost da vidimo sebe dok izgovaramo određene reči, ovo može izuzetno potzitivno uticati na um i podstaći vas na razvoj.

Ujutru stanite ispred ogledala i izgovorite tri reči - ljubav, zahvalnost i obilje. Ove tri reči deluju izuzetno jendostavno, ali imaju poseban značaj u životu svakog od nas.

Baš od ove tri reči možete napraviti sopstvene afirmacije, u zavisnosti šta i kako želite da privučete. Izgovarajte ih pred ogledalom i donesite sebi jutarnju dozu neverovtne energije. Svaka pozitivna reč ili misao, vraća vam pozitivnim događajima u životu.

Donosimo vam nekoliko prmera za afirmacije koje možete da kreirate od reči ljubav, zahvalnost i obilje:

1. Zahvalna sam što imam život kakav želim.
2. Prava ljubav dolazi u moj život i voli me onako kako zaslužujem.
3. Na polju ljubavi, finansija i posla u mom životu amo teče obilje.
4. Svakog dana postajem izvor ljubavi i obilje pozitivnih osećanja teče ka meni.
5. Srećna ljubav je moja stvarnost.
6. Zahvalna sam na obilju u som životu.
7. Ljubav me čini zadovoljnom i spokojnom osobom.
8. Prihvatam neograničen izvor obilja i bogatstva u svom životu.

Napravite svoju afirmaciju od tri magične reči - ljubav, obilje i zahvalnost. Kreirajte ih u sadašnjem vremenu i pustite neka pozitivna energija odradi svoje.

Izvor: Sensa