Ljubav je jedna od najmoćnijih sila u Univerzumu, ona je esencija našeg života. Umesto da teče kroz naše vreme, prostore i energiju poput mirne reke, ona je nekad puna virova, oluja, prepreka. Uglavnom se nesreće u ljubavi prepisuju partnerima, ali da li je sve od njih? Da li zaista postoji neka sporedna stvar koja može vezu učiniti komplikovanom, uztokovati kraj, pokvariti odnos?

Moguće je da ćemo nakon odnosa sa nekim shvatiti da ta veza nema budućnost. Ali zašto smo se onda sreli i uplovili u more emocija sa takvim partnerom?

Mnogi misle da se odgovori mogu pronaći u karmi, u našim prošlim iskustvama, greškama, nedovršenim poslovima i lekcijama koje nismo naučili. Kada shvatimo šta je to što nas iz prošlosti stalno vraća jednoj osobi,sa kojom ne možemo, a osećamo snažnu privlačnost, osvestićemo koja je to lekcija ove karmičke veze.

U karmičkoj ljubavnoj vezi, kada se dve osobe sretnu, imaju osećaj kao da se znaju ceolog života. Njihova srca su povezana, energije iste, u očima vide jedno drugog, kao odraz u ogledalo, a varnice i strasti su pojačane kao nikada pre. Osećaju neverovatnu bliskost, i misle kao da su se već negde srele.

Koliko god na samom početku delovale bajno, karmičke veze su teške, naporne, protkane negativnom energijom i mogu doneti izazove. Partneri su u ovom odnosu neverovatno vezani, ali postoji konflikt, i kao da im nešto ne dozvoljava da budu zajedno, u miru. Strast i emocije us ono što ih veže, ali kasnije nastupaju velike prepreke.

U karmičkim ljubavnim vezama ništa ne ide tako lako, a ljubav i povezanost postoji. Po tome ćete najpre prepoznati da vam je karmički ljubav doša u život. Takođe, astrolozi ističu da ove osobe imaju snažne aspekte sa Marsom u uporednom horoskopu, jer je Mars planeta rata i strasti.

Iz ovakvog odnosa treba izvući lekcije, i kada vidite da stvari ne mogu da s epoprave, distancirati se. Važno je da naučite šta je ljubav, šta zaslužujete, a šta nikako ne želite kada je reč o romantičnim odnosima.

Izvor: Sensa