Ljubav je energija kojoj mnogi teže, žele pore sebe osoba čije srce kuca istom frekvencijom, osobu čije dela govore više od "volim te". U misiji traganja za ljubavi često zalutamo, ignorišemo znakove i ne razumemo, da je ona baš tu, stiže u naš život. Kako to da znamo? Podsvest govori često više od uma i strogo racionalnog pogleda na svet - obratite pažnju na sledećih 5 znakova koji pokazuju da ljubav dolazi:

1. Radite na sebi - Javlja se želja da širite svoje znanja, da se posvetite ličnom razvoju, kako na unutrašnjem, tako i na spoljašnjem nivou. Posvećeni ste sebi u svakom smislu i menjate se pozitivno, ne zbog drugih, već isključivo zbog sebe. Sam rad na sebi je signal da ste spremni za dolazak prave ljubavi.

2. Više volite da gledate sadržaje o ljubavi - Ako gledate filmove sa temom ljubavi, čitate knjige, slušate ljubavne pesme, obratite pažnju na ovu promenu. Ukoliko tematika ljubavi počne više da vas zanima u raznim sadržajima, to može biti znak da će se u vašem srcu uskoro zapaliti vatra ljubavi. Još jedan od signala može biti ako sve češće viđate zaljubljene parove na ulici.

3. Često se sećate svoje prve ljubavi - Čak i ako vaša veza nija baš bila srećna i slavna, sećanja se iznenada vraćaju. Kažete sebi da je sve ovo prošlo, nestalo, ali se pojavljuju i pravi podsetnici na prošlu ljubav: neko vas podseća na one koje ste voleli. Pričate o onima koje niste dugo videli i koje ste zaboravili. Ljudi sa kojima ste nekada, možda pre nekoliko godina, imali bliske odnose, mogu da pišu ili da pozovu. Ovaj emotivni vremeplov se ne dešava bez razloga. Vraća vas u prošlost kako biste se podsetili starih lekcija.

4. U vama još postoji nada da ćete pronaći pravu ljubav - Iako ste drugima često govorili da je vreme ljubavi za vas prošlo, sada se nada i vera u ljubav vraćaju na velika vrata, iznenada. Ako verujete u ljubav, ona će se zaista pojaviti. Ne zaboravite da svojim mislima i uverenjima kreirate stvarnost.

5. Vaša podsvest vas podseća na ulogu koju ćete uskoro morati da odigrate - Svi znaci ukazuju na to da ste spremni za ljubav. Moguće je da ćete sami želeti da zakažete sastanak, viđate neku osobu često i slučajno, glas, predmeti, objekti, simboli, sve vas podseća na nekoga... Imate osećaj kao da su se leptirići u stomaku proudili, a niste svesni zbog čega. Oni vam nagoveštavaju da je ljubav blizu.

Izvor: Sensa