Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAŠTO JOŠ UVEK NISTE UPOZNALI PRAVOG ČOVEKA ZA VAS: Kada srodna duša ne dolazi, ovih 6 stvari sprečava vaš susret!

Autor Teodora Andrić

Saznajte zašto niste upoznali pravog čoveka za sebe - 6 razloga zbog čega se srodna duša i vaša ljubav još uvek nije pojavila!

 Zašto još uvek niste pronašli pravu ljubav. Izvor: Shutterstock

Gde je prava osoba za mene? Mnogi koji tragaju za ljubavnim partnerom postavili su sebi više puta ovo pitanje. Prava ljubav je neko sa kim se osećate prijatno, voljeno i sigurno. To je osoba koja je i više od romantičnog partnera - ona je prijatelj. Osoba sa kojom želite da se smejete, ustajete i ležete, neko ko vas podržava, raduje i čini da budete boljaverzija sebe.

Zašto ova osoba još nije ušla u tvoj život? Postoji nekoliko razloga:

Još uvek ne poznajete pravog sebe - Kako možete očekivati da ćete upoznati nekoga ko vam je blizak po duhu, ako još niste shvatili ko ste, koje su vaše vrednosti ​​​​i uverenja... Važno je da pronađete sebe, svoju autentičnost i prihvatite sebe u svojoj pravoj prirodi. Tada možete lakše pronaći osobu koja može biti najbliža vašem srcu.

Imate visoke zahteve - Nijedna osoba ne može biti savršena. Zato bi trebalo da usporite i počnete da razmišljate realnije. Ne idealizujte potencijalnog partnera u glavi i ne propuštajte prlike jer ta vaša slika čoveka iz glave nije prikazana do detalja u stvarnosti.

Bolno iskustvo iz prošlosti - Možda niste u potpunosti preboleli prethodnu vezu. Možda ste imali toksičnu vezu, bolan raskid, nakon čega ste se razočarali u ljubav. Možda vas je blizak prijatelj izdao, nakon čega ste izgubili veru u pravo prijateljstvo. Bez obzira sa kakvim iskustvima ste se suočili, važno je da se posvetite zaceljivanju rana na svom srcu i osvestite da su sada to za vas samo životne lekcije.

Ciljate na pogrešne ljude - U svakoj osobi počinjete da vidite potencijalnog partnera ili "pravog" prijatelja. I onda upoznate osobu bliže, shvatite da ste previše različiti, ali to vas ne sprečava. Ponekad može doći do toga da počnete da menjate sebe da biste ugodili drugoj osobi, sa kojom i dalje ostanete bez ičega.

Pravite iste pogrešne izbore - Da li ste primetili da svi vaši odnosi sa ljudima idu po istom scenariju? Najče'šće je to scenario koji vam ne odgovara i u kojem je potencijalni partner neko ko ne zaslužuje vašu ljubav. Da biste nešto promenili u ovoj situaciji i izašli iz začaranog kruga toksičnih odnosa, morate početi da menjate svoje razmišljanje.

Ne volite i ne cenite dovoljno sebe - Ako ne volite sebe, kako vas neko drugi može voleti? Usredsredite se na sopstvenu sreću i blagostanje i cenite trud koji ulažete u sopstveni rast. Radite ono u čemu uživate, družite se sa pozitivnimljudima i klonite se samosažaljenja. Kada razvijete ljubav iznutra, ona će se povoljno manifestovati i spolja.

Srodne duše se međusobno privlače. One dolaze u naše živote kada ih najmanje očekujemo i potpuno menjaju naše živote nabolje. Verujte da vaša srodnaduša postoji, možda vam je bliže nego što možete da zamislite.

Izvor: Sensa

https://sensa.mondo.rs/licni-razvoj/life-coach/a24453/Kako-da-prestenemo-da-obezvredjujemo-sebe.html

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj