Put do srodne duše sastoji se od prilika i izazova, prepreka, šansi, razočaranja, ali svaki korak je lekcija i iskustvo. Iako se ljubav uvek vezuje za nešto pozitivno i dobro, ponekad se pojave veze i osobe koje nas razočaraju, nisu onakvi kakvi smo mislili da jesu. Ipak, svaki susret, svaka odosba koja se pojavi u vašem životu, uglavnom je tu sa važnim razlogom.

Saznajte koje tri ljubavi ćete sresti u svom životu dok ne pronađete pravu osobu za sebe:

1. Prva ljubav - Uglavnom se događa kada ste mladi. povezana je sa leptirićima u stomaku, slatkim peckanjem u mislima, osećajem da ste pronašli osobu sa kojom ćete da ostarite. Čini vam se da je to upravo ona – jedina, prava, iskrena i jedinstvena ljubav, i da takve više neće biti. Istina je da takve ljubavi više neće biti, jer je ona prva ljubav koja se zauvek pamti.

2. Komplikovana ljubav - Vaša druga ljubav i drugo iskustvo je teška ljubav. Ona vam donosi mnogo lekcija i pokazuje vam stvari za koje nikada niste znali ili sumnjali. To je ljubav koja boli. Ljubav koja pati u nadi da će se sve promeniti. Ljubav koju sebi govorimo da je bezvredna ako se ne borimo za nju, samo da bismo sebe uverili da ne gubimo vreme. Veza u kojoj imamo ekstremne uspone i padove, a kada padnemo, još uvek sanjamo da ćemo se uzdići do novih visina, da će se sve promeniti. Ova ljubav postaje rolerkoster na kojem vožnja može biti turbulentna. Kraj ove ljubavi se često događa sa teškimemocijama, raskid traje dugo, ali nam nakon završetka ostaju važne lekcije za ceo život.

3. Neočekivana ljubav - Ovo je ljubav koja dolazi iznenada, osoba koju uopšte niste očekivali da se pojavi u vašem životu. Ljubav koja menja čitavo vaše shvatanje ljubavi, dobijate potpuno nova osećanja, osećate novu dimenziju romantičneljubavi. Ovo je vrsta ljubavi u kojoj se sve savršeno uklapa, kao komadići slagalice. Ne morate više da pokušavate da budete neko ko niste, ova osoba vas prihvata baš takve kakvi ste. Nema više pritiska i napetosti, već sloboda u zajednici. Iako ste čekali da pronađete savršenu ljubav koju ste vizualizovali u svojoj glavi, ova je još bolja od te. Najčešće se događa potpuno spontano i nežno, budi u nama novi život i pokazuje nam kakod a budemo najbolja verzija sebe... Pokazuje da smo dobili ljubav kakvu zaista i zaslužujemo!

Izvor: Sensa