Testovi ličnosti predstavljaju zanimljiv način da otkrijete nešto o sebi na osnovu lične percepcije i podsvesti. U ovom testu imate5 simbola, potrebno je da nasumično, bez puno razmišlljanja, intuitivno izaberete jedan i pročitate njegovo značenja. Otkriva šta je trenutno najvažnije da uradite u vašem životu za srećnu budućnost.

Pročitajte rešenja:

1. Lav simbolizuje sunce i znači da osećate potrebu da uzmete svoju sudbinu u svoje ruke. Pomirite se sa svojim željama i idite svojim putem u miru.

2. Peščani sat je simbol je stalnog vraćanja u prošlost. Umesto da previše razmišljate o prošlosti ili neizvesnoj budućnosti, napravite kompromis sa svojim iskustvom iz prošlosti, tako što ćete uzeti samo ono što je najvažnije i živite u sadašnjosti.

3. Mesec predstavlja skrivenu istinu i emocije. Ne potiskujte svoje emocije, izražavajte ih, jer njihovo prikrivanje neće učiniti ništa osim što će vam opteretiti vašu dušu.

4. Ključ - Ukazuje na da je važno kako se osećate na putu svog života. Možda nećete moći da pronađete odgovore koje tražite, ali ćete pronaći prostranstvo sveta i ljudske duše.

5. Ruka - Ruka sa okom je simbol vaše autentičnosti i potrebe da ostvarite vlastitu životnu misiju. Budite slobodni da prihvatite sebe kakvi jeste, jer to je predslov da se menjate nabolje.

Izvor: Sensa