U intimnim odnosima važno je pomiriti različite želje i potrebe među partnerima, opustiti se i uživati, a to se najbolje postiže kada vodite ljubav sa srodnomdušom. To je osoba koja razume kako vaše srce kuca, razume i uvažava vaše želje, povezani ste energetski i emotivno...

Evo koji signali pokazuju da ste pronašli erotsku srodnu dušu u intimnim odnosima:

  1. Prisutno je puno strasti - Među vama je vatrena strast koju je teško opisati rečima, ali se oseća.
  2. Srodna duša brzo sazna šta vam odgovara - Komunikacija među vama je kvalitetna, ali povremeno i bez nje vaš partner ume da uradi stvari kako bi vam dočarao potpunu satisfakciju bez posebnog usmeravanja i objašnjavanja.
  3. Odnos uvek obezbeđuju obostrano zadovoljstvo - Nije slučajno što niko od vas nije fokusiran na sebe. Dajte sve od sebe da oboje uživate i da zajendo uživate - bez sebičnih potreba.
  4. Sam dodir je uzbudljiv - Pošto je između vas posebno jaka һemija, samo njegov/njen dodir kod vas podstiče varnice, izazivajući vašem telu.
  5. Sa njim ste potpuno opušteni - Ne osećate napetost jer možete biti autentični. Ne osećate stid. Potpuno se otvarate. Ne morate da se pretvarate ili da glumite da ste nešto što niste.
  6. Ne sanjate o drugima - Pošto ste srećni (i zadovoljni) u vezi sa svojim partnerom, nemate potrebu da vam neko drugi pravi društvo u mislima. Čak ni najlepša osoba na svetu ne može da izbaci vašeg partnera, vašu srodnu dušu, iz vašeg uma.
  7. Sa njim se osećate sigurno - I, što je najvažnije, osećate se sigurno sa ovom osobom, verujete joj i poštujete je. Znate da će ona biti tu za vas čak i kada stvari postanu teške u vezi, pa čak i kada možda neće biti toliko vremena, volje ili prostora za intimne odnose.

Izvor: Sensa.si