Kada je žena istinski voljena, mirna je i zrači tihom radošću i nekom vrstom blistavosti, ovo stanje se nikada ni sa čim ne može pomešati, to je sve.

Kada je žena voljena, to nije kada se samo čini da reka sreće teče oko nje, da je čovek njena stena koja se nikada ne menja. Kada je žena voljenam, muškarac se tada može prilagoditi ženi, njenom emotivnom stanju, raspoloženju i uzeti u obzir njene potrebe, a ne samo očekivati da će žena uvek biti fleksibilna.

Nema potrebe da se muškarac vređa kada on nije ono što ste mislili da jeste. Mnogo je gore ako slomite svoje srce i uništite ceo život tako što ćete ostati sa ovom osobom do kraja, nadajući se da ćete je promeniti, ali to se nikada ne dešava. Nikada. Stoga ćete morati da se razočarate ne samo u svog partnera, već i u svoje iluzije i fantazije o njemu.

Šta se dešava kada je žena zaista voljena?

Volite kada ste spremni i ispunjeni, a ne kada ste usamljeni, tužni. Kada je žena istinski voljena ona neće morati da napušta nekoga ko će joj uništiti nervni sistem i slomiti srce. Ona voli čoveka koji zaslužuje njenu ljubav. Kada je voljena, ona čini za njega ono što je u njenoj moći, bez napetosti i prisiljavanja, i tada će svakim danom voleti još više, pogotovo ako je to obostrano.

Takođe, treba da zapamtimo da se svi menjamo tek kada više ne možemo ovako da živimo. Tada počinjemo nešto da menjamo. Dakle, ako niste zadovoljni nečim u svom životu, učinite sve što je u vašoj moći da promenite i poboljšate svoju životnu situaciju što je više moguće. I takođe zapamtite da možete i treba da živite kako želite, to je normalno.

Niste rođeni da ispunjavate tuđa očekivanja i zaslužujete nečiju pažnju i ljubav. Možete i da se odmorite kada želite, a ne kada već padate s nogu. Odmorite se pre nego što se izgorite i iscrpite. Štaviše, ne bi trebalo da budete u vezi sa nekim samo iz sažaljenja, jer, na primer, vaš partner od vas traži drugu ili treću šansu, ili čak zato što neko obećava da će se promeniti, a vi ste više puta bili svedoci da vas je izneverio.

Na kraju krajeva, žena koja je voljena uvek želi da poštuje svog muškarca, a muškarac takođe želi da poštuje svoju ženu i da ona bude ljubav i njegova uteha. Oboje uvek ili inspirišete ili usporavate jedno drugo u vezi, to je sve. Ovde nema treće opcije.

Dajte drugima ljubav, dajte je osobi koja će se boriti za vas, koja će zajedno sa vama želeti da razvija tu vezu - to je cela tajna da se ne umorite, da ne izgorite i da se ne razočarate u druge. Podelite i naučite druge da to rade, čujte sebe.

Kada je žena voljena, njeno telo i duša će pevati uglas i ona oseća da je u vezi koja vredi, i da tako radi nešto dobro za sebe. Na taj način donosi svom životu sreću, a ne štetu.

To je glavna stvar. I nikada ne treba zaboraviti da ste sami u potpunosti odgovorni za ceo svoj život i sve svoje postupke.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

PRETVORITE PUDER U PENU ZA KAPUĆINO: Trik kojim ćete dobiti kožu koja je savršeno pokrivena, a deluje prirodno TikTok/rose.friederike