ŠTA UZBUĐUJE VAŠEG PARTNERA NA OSNOVU HOROSKOPA: Verovali ili ne, Bikovi su pomalo stidljivi - evo kakvi su ostali znaci

Na osnovu horoskopskih karakteristika, pojedini znaci zodijaka različito reaguju na romantične situacije. Saznajte šta uzbuđuje u krevetu svaki horoskopski znak

Shutterstock

Ukoliko želite da obradujete svog romantičnog partnera i da začinite vezu, pogledajte šta prema horoskopu uzbuđuje i razigrava maštu vašeg partnera, na osnovu znaka:

Ovan (21. mart - 20. april)

Ovan je radoznao - voli da isprobava nove stvari u spavaćoj sobi, prilično je impulsivan i spreman je da ispuni svaku vašu maštariju. Međutim, dominacija ga najviše uzbuđuje - bacite ga na krevet i preuzmite inicijativu.

Bik (21. april - 21. maj)

Biku će biti potrebno malo vremena da izađe iz ljuske. U početku, seks sa njim može biti strastven, ali prijatan. Ali kada se bolje upoznate, on će vam pokazati drugu stranu sebe. Vole da vas drže pod potpunom kontrolom i govore vam šta da radite.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Blizanci su kreativni, znatiželjni i uvek traže avanturu. Nema sumnje da je vaš seksualni život zanimljiv, ali šta potajno žele? Vole promene i ne žele dugo da vode ljubav u istoj poziciji. Što više pozicija to bolje.

Rak (22. jun - 22. jul)

Rakovi su brižni i ljubazni. Seks sa njima nije samo seks - sve gori od strasti. Iako u spavaćoj sobi može da radi šta god želi, najviše se uzbuđuje u misionarskoj poziciji. Uživa u fizičkom kontaktu licem u lice.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Hrabri i bezobzirni Lav savršen je i strastven ljubavnik u spavaćoj sobi, ali najviše od svega žudi upravo za suprotnim. Voli nežne poljupce i grickanje - duž kičme, ključne kosti, uha, vrata - ova mekana milovanja ga izluđuju.

Devica (23. avgusta - 22. septembra)

Devica je misteriozna, posebno kada je u pitanju spavaća soba. Ponekad ne znate šta se krije iza njene smirenosti i staloženosti, pa zbog toga želite da joj još više ugodite. Očigledno, Devica voli predigru, ali najviše od svega - vaše ruke. Želi da je dodiruju - nežno i agresivno, svuda.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga voli divlje stvari u spavaćoj sobi. Od isprobavanja novih poza do dugačke predigre, bez sumnje vole seks. Ali najviše od svega, one uživaju gledajući kako dostižete orgazam. Znanje da ste zadovoljni za njih je blaženstvo.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija je neustrašiva kada su u pitanju odnosi, u spavaćoj sobi i van nje. Nije ni čudo zašto je vaš intimni život ispunjen takvom strašću. Međutim, najviše uživaju u odnosima izvan kreveta - na kuhinjskom stolu, u kupatilu, na podu dnevne sobe itd. Sve što prevazilazi normu Škorpijama donosi uzbuđenje.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Kao večiti avanturista, Strelac žudi za seksom koji prkosi rutini. Što je čudnije, to bolje. Zato ga privlači igranje uloga. Voli da smišlja u pokretu i oživljava lude priče koje završavaju divljim, "zabranjenim" seksom.

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Jarac je uvek u pokretu. Oni se metodično, ali samouvereno kreću ka postizanju svojih ciljeva. Zbog toga, kada je u pitanju spavaća soba, žudi za suprotnim. Ne želi dug, mlitav seks. Njegova strast je brz, strastven i neplaniran seks.

Vodolija (21. januar - 19. februar)

Vodolija je veoma ljubazna i obzirna i stalno je usredsređena na vas i vaše potrebe. Njena tajna želja su strastveni poljupci. One ne samo da žele da vodi ljubav sa vama, već želi i da vas poljube.

Ribe (20. februar - 20. mart)

Obično Ribe stalno razmišljaju i brinu o drugima. Zato, kada dođe vreme za seks, traže nešto drugo. Ne žele da razmišljaju o tome kako da vam udovolje, sami morate da kažete šta vam se sviđa i kako da vam udovolje.

Izvor: Sensa