Glumica DžulijaRoberts pre 5 godina doživela je porodičnu tragediju, a nedavno je otkrila kako je uspela da prevaziđe ovaj težak period, piše Lovesensa.

Polusestra glumice Džulije Roberts imala je bolest zavisnosti i izvršila je samoubistvo 2014. godine. Iako je glumica pokušavala da pomogne sestri i pokaže joj izlaz iz mora problema, nažalost, njen trud nije uspeo.

Nakon nemilog događaja otvorila su se mnoga pitanja na koje je bilo teško pronaći odgovore, kajanje je opterećivalo, a tuga je pritiskala dušu.

Džulija Roberts istakla je kako je jedna stvar pomogla njoj i njenoj porodici da prevaziđu ovaj period i nastave sa svojim životom - MEDITACIJA.

Glumica je svakodnevno meditirala sa suprugom i decom kako bi lakše podneli porodičnu tragediju.

"Iako ne očekujemo da se bilo kome nešto loše dogodi, život nas neprijatno iznenadi, ali moramo pronaći snage da nastavimo napred," rekla je Džulija.

"Meditacija nam je pomogla da se umirimo i uživamo u trenutku opuštanja. Počeli smo zajedno da meditiramo, razmenilo smo svoja osećanja i uspeli smo u trenutku tuge da pronađemo snagu i aktiviramo prijatno osećanje."

Glumica je istakla da bez obzira koje izazove u životu doživimo ili koliko se puta razočaramo, važno je pronaći način da zajedno sa dragim ljudima nastavimo život u miru, a jedna od boljih tehnika za postizanje tog cilja svakako jeste meditacija.

Izvor: Lovesensa