Svaka duša na ovom svetu ima želje, svi težimo nečemo, ali problem je što mnoge od tih želja ne znamo kako da sprovedemo u realnost, piše Lovesensa.

Tehnika za kreiranje želja povezana je sa "zakonomprivlačenja", a princip ovog zakona je jednostavan: "slično privlači slično." U ovom zakonu ključnu ulogu ima energija. Kada tražite od Univerzuma nešto nejasno, neralno, pohlepno ili ste nepoverljivi, želje se teže ispunjavaju.

Ako svoju trenutnu situaciju smatrate beznadežnom i ne vidite ni najmanji napredak ispred sebe, verovatno nećete dobiti ono što želite. Nemojte ni pokušavati da prevedete želje u stvarnost ako svoju energiju ne možete preusmeriti u pozitivan smer.

Takođe, ako tražite od Univerzuma da ispuni vaše želje, radeći to previše neodređeno, možda će vam odgovoriti na poziv ... Ali na kraju ono što dobijete možda nije ono što ste želeli. Kada pretvarate svoje želje u stvarnost uz pomoć Univerzuma, morate biti vrlo jasni šta tačno želite i zašto. Ako pošaljete Univerzumu opskurne ili previše neodređene ideje, on neće moći da vam da ono što stvarno želite.

Verujte Univerzumu, verujte u svoje najtajnije misli, i tada će vam on dati ono što vam treba.

Kako se šalju želje Univerzumu - sledeća strana...

PageBreak

Ako zamislite želju na pravi način, ona će se zaista ostvariti: evo kako da pošaljete želje Univerzumu (zakon privlačenja)
Foto: Shutterstock ako-zamislite-zelju-na-pravi-nacin-ona-ce-se-zaista-ostvariti-evo-kako-da-posaljete-zelje-univerzumu-zakon-privlacenja3

Zapamtite da je Univerzum neograničen i pokušajte da očistite um od sledećih mentalnih blokada:

  • Na svetu nema dovoljno novca za sve, a sigurno ni za mene.
  • Ko sam ja da me Univerzum sluša? Definitivno ima važnije zadatke.
  • Ne zaslužujem ništa dobro u ovom životu.
  • Nisam dostojan da tražim bilo šta.

Da biste postigli ono što želite, morate dušu ispuniti pravom energijom. Očaj je loše polazište za početak puta do vašeg sna. Zato pronađite mirnu i vedru sobu ili bilo koje drugo mesto gde možete biti sami, opustite um, smirite se i probudite osećaj samopouzdanja i budite zahvalni za sve one stvari i ljude koji već postoje u vašem životu. A kada se to dogodi, pitajte Univerzum o onome šta želite više od svega - izgovorite to naglas.

Nakon što pitate Univerzum ono što želite, sedite još nekoliko minuta, uranjajući u pozitivnu i zahvalnu energiju. Zamislite svoje želje kao da su one već otelotvorene u stvarnosti. A onda prestanite da se držite za njih i verujte da će Univerzum ispuniti ono što ste tražili - pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način.

Pokušajte manje da se brinete zbog toga i verujte Univerzumu.

Izvor: Lovesensa