Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas je 7.7. - dan kosmičke enegije: evo kako da privučete čaroliju magičnog niza 7

Danas imate šansu da privučete sreću u bliskoj budućnosti - evo kako da iskoristite magičnu energiju niza 7-7!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prema verovanju i simbolici, kada priomećujemo brojeve u nizu, to znači da Univerzum pokušava nešto da nam saopšti, piše Lovesensa.

Brojevi koji s eponavljaju u nizu, poput 11, 222, 33, 555, nazivaju se anđeoskibrojevi. Možda ćete ih videti na satu, tablicama automobila ili na ekranu mobilnog telefona, verovanje ističe da ponavljanje brojeva prenosi važnu poruku Univerzuma i da treba posebnu pažnju obratiti na ove nizove.

Danas je 7. jul, dan u kojem imamo niz od dve magične sedmice.

Simbolično, niz brojeva 7-7 predstavlja sreću. To znači da ćete danas na više polja imati srećne mogućnosti, što se ne odnosi samo na materijalne stavri. Možda ćete uspeti da pronađete istinsku svrhu ili strast, upoznaćete važnu osobu ili ćete napraviti dobar poslovni plan.

Povezane vesti

Ove sedmice u nizu simbolizuju i pojačan osećaj slobode, želju da iskoračimo iz ustaljenih obrazaca i oslobodimo svoju magičnu energiju, ideje i emocije.

Prema Dorin Virtue, stručnjaku za tumačenje nizova brojeva, 77 predstavlja velike i neočekivane promene. Biće teško da ih prihvatite na početku, ali ove promene otvoriće vrata novih mogućnosti, učiniće da napredujete, probudite svoje liderske sposobnosti i ojačate unutrašnje JA.

Niz brojeva 7-7 je zaista srećan niz koji donosi ostvarenje i uspeh, kao i nova uzbuđenja u životu i moćnu energiju za ostavrenje ličnih ambicija. Zato je važno da danas trazmislite o narednim koracima u budućnosti i napravite krupne poteze koje vam mogu doneti radost na više životnih aspekata.

Na polju ljubavi i seksualnosti, ovaj niz označava oživaljavanje strasti, zadovoljstvo i ispunjenost. Probudićete erotsku energiju u sebi i imaćete hrabrosti da ostvarite želje svoje ljubavne mašte. Ako ste u vezi, imate blizak odnos sa partnerom, problemi se ostavljaju po strani i uživate u nežnosti, ljubavi i strasti, baš kao tokom prvih susreta.

Povezane vesti

Usamljena srca imaju priliku da razmisle šta zaista žele od ljubavi, da li su njihova očekivanja prevelika, da li propuštaju šanse zbog negativnih iskustava iz prošlosti ili ih ego sputava da naprave pomak na romantičnom planu.

Danas iskoristite energiju moćnog broja 7 napravite korak koji vam može doneti veliku sreću i napredak u bliskoj budućnosti!

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj