Zakonprivlačenja podrazumeva određene alate, rituale, promene perspektive i strategije koje nam mogu pomoći da u životu ostvarimo i dobijemo željeno.

Često ovi alati i rituali podrazumevaju pisanje. Kroz pisanje naš um lakše usvaja i uči ono što pišemo. Zato se i neke afirmacije, pored izgovaranja zapisuju.

Tako je i sa alatima za ostvarenje želja. Namera koja je zapisana ima veću moć privlačenja od namere koju samo kreiramo u svom umu.

Kao kada pišete dnevnik i na papir prenosite svoje emocije, tako je potrebno da list papira prenesete svaku želju u određenoj formi.

Otkrivamo ritual sa pisanjem želja u 6 koraka:

Korak 1. Želja mora da bude napisana...

Napišite svoju želju čitkim i lepim rukopisom. Na primer, "Želim da pronađem ljubav? ili "Želim da kupim svoj dom". Ipak, nije dovoljno samo napisati nameru - pratite sledeće korake...

Korak 2. Želja treba da ima definisan rok ispunjenja

Važno je da napišete želju za koju je ralno da može da se ostvari za par meseci ili par godina. Tokom pisanja želje važno je da otprilike definišete rok za ostvarenje namere. Na primer: "Želim da kupim vikendicu za 2 do 3 godine...".

PageBreak

Zapišite svoju želju na papir na sledeći način: evo kako da aktivirate zakon privlačenja
Foto: Shutterstock zapisite-svoju-zelju-na-papir-na-sledeci-nacin-evo-kako-da-aktivirate-zakon-privlacenja

Korak 3. Zapišite želju u sadašnjem vremenu

Važno je da napišete želju kao da se ona trenutno ispunjava. Isti slučaj je i sa afirmacijama koje se najčešće izgovaraju u sadašnjem vremenu. Na primer, zapišite želju na sledeći način: "Idem na putovanje koje oduvek želim", umesto "Ići ću na putovanje koje douvek želim..."

Korak 4. Odbacite reči koje počinju sa NE

Dok pišete želju fokusirajte se na nju i odbacite negativna uverenja i predstave. Pratite dalje korak broj 5...

Korak 5. Pišite detaljno, sa emocijama i iz duše

Zapišite na papir sve što osećate u vezi sa ovom željom. Dodajte kako biste se osećali da se ona ostvarila, detaljno napišite sa kojim emocijama se suočavate. Na primer, vizualizujte kako ste kupili novi dom i zapišite kako biste se osećali kada otvorite njegova vrata. Izbaegnite negativne aspekte.

Korak 6. Zahvalnost i dela

Kada napišete sve što želite o svojoj želji, papir savijte i stavite na skriveno mesto. Delujte u skladu sa svojom željom i radite na njoj, a kda ostavrite nešto što vas približava velikoj želji, to zapišite na papir.

Na papiru možete pisati i reči zahvalnosti za dobre oolnosti, dela i situacije. Zahvalnost je jedna od ključnioh elemenata dobre energije - uključite je u manifestaciju svojih želja.

Izvor: Lovesensa