Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUTRA JE NAJČAROBNIJI DAN U CELOJ GODINI: vlada energija magičnog niza 11-11 - evo kako da vam se ispuni velika ŽELJA

Sutra je čaroban dan za ispunjenje želja - Evo šta treba da uradite 11. novembra da bi se vaša želja ispunila...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Jedan od najčarobnijih datuma u svakoj godini je 11. novembar - dan kada imamo najbolju energiju za manifestaciju svojih želja.

Broj 11 se smatra brojem sa izuzetno posebnom frekvencijom, a kada se duplira, veruje se da donosi ostvarenje želja i da nam Univerzum pomaže da lakše dođemo do vlastitih ciljeva.

U numerologiji i tarotu broj 1 predstavljen je kao Mađioničar. Simbolika Mađioničara koja je povezana sa ovim brojem jeste u tome što svaki mađioničar koristi duovne i fizičke alate kako bi iz ničega stvorio nešto čarobno.

Sa nizom brojeva 11-11, magične moži manifestacije su udvostručene i veruje se da se povečavaju šanse da snove pretvorimo u realnost.

Na primer, ako neprestano oko sebe primećujete 11, to je znak iz Svemira da sledite svoju svrhu.

11. novembar je sjajan dan da dočarate svoje najveće snove koje želite da ostvarite. Nijedan san nije prevelik za ovu energiju! Bila to vaša kuća iz snova ili savršeni partner, razmislite o njima od srca i oslobodite tu pozitivnu energiju. Neka svemir uradi ostalo.

Imajte otvoren um, povežite se sa svojim duhovnim vodičima i vi takođe možete ispoljiti svoje snove. Energija ovog niza brojeva pomaže vam da nastavite putem duše i po istinskoj ljubavi.

Na ovaj datum, Univerzum vas podstiče da iskoristite svoje skrivene alate i sposobnosti za ostvarenje i manifestaciju. Ovo je vreme da se povežete sa svojim unutrašnjim magičnim moćima i iskoristite ih na najbolji način.

Kako zamisliti želju dok vlada magičan niz brojeva 11-11:

Hermetički principi i zakon privlačenja uče nas da manifestacija započinje našim mislima. Ono o čemu razmišljamo jeste gde naša energija teče. Čak i kada nije 11. novembar, vaše misli oblikuju vašu stvarnost. Ne dozvolite da vas negativne misli povrede i sputavaju.

Pre nego što razmislite o manifestaciji, počnite da mislite o tome zašto želite da manifestujete određenu ideju. Swdite u položaj za meditaciju i razmišljati o tome. Pogledajte unutar svoje duše i osvestite razloge koji stoje iza vaših želja. Ako imate tu jasnoću, to pomaže procesu manifestacije.

Kada budete jasni sa svojim željama i budete imali punu podršku svojih anđela, bićete spremni za manifestovanje. Postavite sebi pitanja poput toga kako zamišljate sebe u budućnosti.

Ko ili šta vas okružuje? Kako ćete se osećati kada se ispune vaše najdublje želje? Što više razmišljate o ovime, lakše ćete ih pretvoriti u svoju stvarnost. Neka svaka vaša akcija bude deo manifestacionog procesa.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj