Danas je 21. april 2021. godine, a speifično za ovaj datum jeste što je danas 21. dan u 21. godini i u 21. veku. Numerolozi ističu da niz brojeva 21-21-21 danas donosi posebnu energiju i šansu da iskoristite svoje potencijale za ostvarenje želja.

Šta zapravo 21-21-21 niz brojeva u numerologiji predstavlja?

Porukaa ovog niza je da ne odustajete, već da se danas maksimalno potrudite na stvarima koje volite i koje radite. Sve što danas započnete, ići će vam od ruke, a posebnu naklonost Univerzuma imaće oni koji smatraju da nisu dovoljno bili nagrađeni za svoj rad. Sada je trenutak da uberu plodovre sa drveta obilja, napretka i prosperiteta.

Dobar je dan i za odlučivanje i biranje staze života. Sada ćete osvestiti šta je ono što vas ispunajva i donosi radost i pozitivne promene, a šta zapravo treba odbaciti. Birate put ka ispunjenju svojih planova i ostvarenju želja i tačno znate ko će sa vama tim putem koračati, kako ćete prevazići izazove i spremni ste da se izborite za svoj USPEH. Imate pojačanu mudrost i intuiciju, što vas čini spremnijim za razne debate, komunikaciju i samopredstavljanje.

Pročitajte još:

GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2021. GODINU: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš lični broj

Horoskop: Koliko brojevi u numerologiji govore o vama?

U numerologiji niz 21-21-21 simbolizuje harmoniju i pozitivno utiče na porodične i prijateljske odnose. Spremni ste da oprostite i zatražite oproštaj. Polako se čiste rane na duši iz prošlosti, vaša aura, emocije i energija. Ljubav to oseća, a sa svakim pokazivanjem da ste spremni za pravu ljubav, privlačite je postepeno u svoj život.

Vreme je da DANAS napravite prvi korak na putu pozitivne transformacije. Isplanirajte nove i zdrave navike, rešite toksičneodnose, isplatite karmičke dugove i pre nego što Zakon karme pokuca na vrata.

Zažmurite, meditirajte, sanjajte... I zamislite želju za ovu godinu... Verujte u nju i zahvalite Univerzumu na svim dobrim stvarima koje vam je darovao!

Izvor: Lovesensa