Prema numerologiji datum rođenja ima posebnu simboliku, jer svaki broj ima svoje značenje i predstavlja simbol koji otkriva tajne naše podsvesti i životne staze.

Numerolozi ističu da osobe koje su rođene 13, 14 i 16 dana u mesecu imaju posebnu misiju, a krajnji rezultat njihovog rada najčešće e protkan uspehom.

Rođeni 13. dana u mesecu

Ove osobe su rođeni lideri i lako ostvaruju svoje planove zbog svoje odgovornosti i doslednosti. Perfekcionisti su po prirod i teško podnose poraz, a svaki neuspeh im negativno utiče na samopouzdanje. Ipak, neuspeh im se retko događa jer daju sve od sebe da urade sve što zamisle. Za njih prepreke na postoje, a u suočavanju sa izazovima koriste mudrost iskustva. Predosređene su im zaista velike stvari u životu, a najviše uspehu postižu na liderskim pozicijama.

Rođeni 14. dana u mesecu

Osobe rođene 14. dana mesecu vrlo su spontane i sve u životu prihvataju sa dozom zabave. Vrlo su kreativni i imaju moć da svojim delima čine ovaj svet boljim mestom za život. Vole da prenesu znanja drugima, pa se odlično snalaze u sferi obrazovanja i edukovanja. Vode se oštrim umom kada je potrebno, ali uglavnom ih u životu vodi srce. Poslu su predani, ali ne dozvoljavaju da ih niko ograničava. Njihova snaga kreativnosti i potreba za širenjem znanja donose im uspeh u životu.

Rođeni 16. dana u mesecu

Vaša misija je da pomažete drugima i menjate njihove živote na bolje. Imate vrlo razvijenu empatiju, a najbolje se snalaze u profesiji lekara, psihologa ili radom u humanitarnim organizacijama. Čak i kada ne radite u ovim oblastima, želie da volontirate i na bilo koji način pomognete drugima. Svet je bogat što vas ima, a jedina mana je što ste skloni da svoje potrebe zapostavite zbog drugih. Pokušajte da ronađete balans i možete učiniti sjajne stvari u životu, kako za druge, tako i za sebe.

Izvor: Lovesensa