Ako mnogo radite, a osećate da vam ne ide, da se vrtite u krugu, a novčana situacija nikako da se popravi, razmislite zbog čega se to dešava. Možda su vaša uverenja u novcu pogrešna, mislite da ne zaslužujete da budete pogati? Pogrešna uverenja mogu u velikoj meri da ometaju naš prosperitet. Pomoć na putu privlačenja novca mogu da pruže moćni talismani. Njihova energija neće vam dozvoliti da propustite sjajne šanse koje vam se budu pružile, privući će novac u vaš život i doneti vam više samopouzdanja za osvajanje novih visina.

 Talismane možete sami da napravite, nacrtavši ih, napraviti figuricu jer će tako imati posebnu energiju koja je pojačana vašom ličnom motivacijom i željom za dostizanjem novih uspeha, ali njihovu moć neće umanjti ni ako ih kupite gotove. Evo koji talismani privlače finansijsko obilje.

1. Drvo

Ovaj talisman budi snagu porodice i osnažuje vas da rešite sve probleme, uključujući finansijske. Možete ga nacrtati na papiru, ugravirati u drvetu, nositi kao privezak koji će privlačiti blagostanje.

2. Novčić

Treba da ga nosite sa sobom, u novčaniku, u obliku priveska ili slično. Ovaj talisman pokazuje vašu spremnost da aktivno radite na stvaranju uspešne budućnosti.

3. Žaba

U feng šui učenju, žaba ima ključnu ulogu u privlačenju novca. Ovaj talisman sprečava vas da uzaludno rasipate novac. Možete ga nacrtati na papiru ili platnu, napraviti figuricu od gline, plastelina ili kupiti. Trebalo bi da se stavi na radni sto, a ko je u pitanju slika- u novčanik.

4. Zmaj

Ovo je moćan talisman za povećanje bogatstva i oslobađanje od novčanih problema. Stavlja se u tamo gde radite, na radni sto ili kod kuće, na mesto gde se čuva novac.

5. Kornjača

Simbol je dugovečnosti, prosperiteta, ali i zaštite. Stavite figuru na radni sto ili na policu u domu, štitiće vas od negativne energije, nedaća I pomoći da privučete blagostanje.

izvor: Sensa