Francuskinje se često smatraju za najatraktivnije žene na svetu, sa autenitčnimstilom i posebnom energijom kojom zrače. Često izgledaju kao žene koje imaju puno samopouzdanja, a to najpre rade uz sledeća 3 trika:

1. Jedinstvenost je ključ uspeha - Francuskinje se trude da prihvate sebe takve kakve jesu i neće se menjati samo da bi ispunile očekivanja muškaraca. One su nezavisne, autentične i spremne da prihvate svoje slabopsti i nedostatke, a možda baš id a ih istaknu i tako pretvore u prednosti.

2. Inspirišite druge - Teško je zamisliti prijatniji osećaj nego kada vam druga osoba kaže koliko je inspirišete svojim dostignućima. Pokušajte da zabeležite trenutke u svom ponašanju koji najviše impresioniraju druge, pojačate efekat i primetićete kako i druge ljude motivišete da postanu bolja verzija sebe. Osećaj da menjate nečiji život neverovatno povećava vašu sopstvenu vrednost u vašim očima.

3. Ne uskraćujte sebi zadovoljstvo - Francuskinje znaju da cene jednostavne stvari. Bez razmišljanja mogu kupiti buket koji vole i staviti ga u vazu pored prozora. Čak i obična čajanka u francuskoj kući pretvara se u elegantnu ceremoniju - biće vam servirano piće u lepim i neobičnim šoljama, a nećete biti lišeni slatkiša u lepoj posudi. To ne znači da će ona kupiti sve što je oduševljava, već će se potruditi da maksimalno uživa i udovolji sebi i drugima u datom trenutku.

Izvor: Sensa