Divne kiše zvezda padalica, odnosno meteora predstavljaju magične trenutak u prirodi kada uživamo u vaterometu na nebu, posmatrtamo zvezde, tragamo za svojomn padalicom i analiziramo koje želje su nam zapravo prioritet. Baš jedna takva kiša zvezda padalica očekuje nas 22. aprila 2023. godine.

Ovog dana kiša meteora Lirida će biti najaktivnija. Vrhunac aktivnosti biće u noći između 22. i 23. aprila, ali stručnjaci posebno ističu 22. U subotu uveče pljusak će biti svega 10 meteora na sat, odnosno jedan na deset minuta. Da biste povećali šanse da ugledate svoju zvezdu padalicu, potrebno je da odete na mirno mesto, bez previše veštačke rasvete, u prirodu i posmatrate otvoreno nebo.

Zvezde padalice simboliuzuju svetlost, iznenađenje, promene. Zato tokom ovog dana pokušajte da ostavite loše uspomene iza sebe, a umesto negativnosti probudite ljubaznost i optimizam. Razvijajte ljubav prema životu, prema najmilijima, prema prirodi. Vreme je da se oslobodite ogorčenosti, negativnosti i malodušnosti.

Zamenite neprijatna osećanja osećajem topline i posvećenosti, jer to je prava suština vašeg srca. Ako zaista želite da ulepšate ovaj dan, pokušajte da uskladite njegovu energiju. Osim za sebe, zamislite želju i za druge ljude, poželite im nešto dobro, i to od čistog srca.

Neka vam svaki dan zasijaju iskre radosti kao što nebo krase svetle i sjajne zvezde!

Izvor: Sensa