Da bismo privukli obilje u svoje živote, moramo se uskladiti sa energijom obilja. Trebalo bi da naučimo da verujemo sebi i Univerzumu.
Postoji beskonačno polje mogućnosti za ispoljavanje želja našeg srca. Međutim, ako naša sopstvena energija vibrira na nižim frekvencijama straha i sumnje, bez obzira koliko smo fokusirani na vizualizaciju svojih snova ili postavljanje namera, obilje ne može pronaći put do nas. Poverenje, vera i zahvalnost za ono što već imamo su ključevi koji magično otvaraju vrata da više obilja uđe u naše živote. Ova tri kristala mogu vam pomoćida otključate, prizovete i privučete više obilja u svoj život.

1. Zeleni opal

Balansirajuća i umirujuća energija ovog kristala podseća vas da se oslobodite straha i sumnje kada sadite seme obilja. Umesto da brinete o tome kada i kako će se vaši snovi ostvariti, pokušajte da se osećate dobro o tome gde se trenutno nalazite u svom životu. Pronađite radost ovde i sada i održavajte svoju vibraciju visokom.
Nakon što postavite svoje namere i vizuelizujete željeni ishod, fokusirajte se na trenutnu emociju da biste osetili da je svo obilje koje želite da manifestujete već vaše. Zeleni opal je takođe odličan kristal za postavljanje namera i sadnju semena za novi početak.

2. Žuti aventurin

Kristali aventurina sadrže kvarc, koji im daje jedinstvenu sposobnost da pojačaju energiju. Ovo je izuzetno korisno u radu na manifestacijama, jer kristali aventurina u kombinaciji sa bilo kojim drugim kristalima mogu pružiti dodatnu snagu za ispoljavanje vaših snova.
Žuti kristal aventurina pomaže da se aktivira i uravnoteži čakra solarnog pleksusa , čakra iz koje potiče vaša lična moć. Tek kada je vaša čakra solarnog pleksusa aktivirana, obilje može slobodno teći u vaš život. Žuti kristal aventurina podseća na važnost samopouzdanja i samopoštovanja u ispoljavanju želja našeg srca.

3. Plavi apatit

Ovaj očaravajući plavi kristal vas podseća da da biste privukli obilje, morate da promenite način razmišljanja iz nedostatka u obilje. Umesto da sebe kažnjavate misleći da ste propustili neke velike prilike u svom životu, pokušajte da zamislite neograničene mogućnosti koje vam Univerzum nudi.
Plavi kristal apatita podseća vas da je obilje vaše pravo po rođenju i da postoje neverovatne mogućnosti koje čekaju da ih iskoristite. Rad sa ovim kristalom jača vaš apetit za životom i ispunjava vas motivacijom da preduzmete akciju kako biste svoje snove pretvorili u stvarnost.

Možda će vas zanimati i koji kristali jačaju životnu energiju.

Sensa.hr

BONUS VIDEO

KAKO JE CRNI PETAK DOBIO OVO IME? Sve je počelo bezbrižno u Filadelfiji, a onda su uleteli navijači! U Srbiji se OGLASIO I MUP Kurir TV