Iako ne pratite trendove, niste obučeni po poslednjoj modi i ne idete redovno na tretmane - možete biti lepi!

Prava lepota svake žene krije se iznutra, u njenim namerama, željama, stanju njene duše... Odlikuje se njenim delima, iskrenim osmehom i ljubaznom gestikulacijom.

To se isto donosi na muškarce - Mišići i savršena odeća nisu važni i nikada neće doći do izražaja ako nema unutrašnjelepote.

Šta nas zapravo čini lepim?

Nezavisnost

Osoba koja je samostalna, ispunjena i može sama da kreira svoj život i panove, ceni svoj rad, prijatelji i život uopšte, zaista nosi istinsku lepotu.

Smisao za humor

Iskren osmeh i životna radost su drugo ime za pravu lepotu.

Iskrenost

Neistine se poslikavaju na licu, kroz bore, sumoran izraz lice, neiskren pogled... Lepote je satkana u otvorenom i iskrenom pristupu.

Razumevanje

Čini suštinu svakog odnosa. osoba koja je estetski lepa, ali ima nizak prag razumevanja, zaista će biti teško da se ostvari u bilo kojem odnosu.

Strast

Strast čini čuda, zato je važno da je imate u svemu što radite. Bez obzira d ali je to strast prema profesiji kojom se bavite, cveću, muzici, treniranju, hobijima... Strast čini da zračimo zaista jedinstvenom energijom.

Ljubaznost

Dobra volja prema svima i svemu - prelepa vrlina koja je mnogo više od fizičke lepote.

Jedinstvenost

Težiti ličnimambicijama, ciljevima, isticati se po svojim jedinstvenim sposobnostima i karakternim crtama. Sve to donosi mnogo veću lepotu nego stapanje sa masom.

Inteligencija

Životna i emocionalna inteligencija čine da osoba bude privlačna i posebna.

Odlučnost

Osoba koja čvrsto stoji iza svojih vrednosti, ideja i planova, jeste neko ko zaista odiše lepotom.

Izvor: Sensa