Ovaj test sa optičkom iluzijom otkriva kakav je vaš ugao posmatranja određenih stvari u životu, ali i da li ste skloni dramatizaciji i koliko ste spremni da kontrolišete i usmeravate svoje emocije.

Svako od nas u određenoj situaciji života može da dramatizuje, ali postoje osobe koje su često sklone dramatizaciji što se negativno održava na emocionalnostanje, zdravlje i energiju.

Pogledajte sliku i odredite šta vam je prvo privuklo pažnju - lisica, ptice ili lice žene?

Pročitajte još:

Najprecizniji japanski TEST ličnosti: kocka u pustinji otkriva kakva je zaista vaša duša

Miostatski (Omura) test: evo kako da saznate sve odgovore od tela i svog nesvesnog

Pročitajte rešenja:

1. Lisica

U većini situacija održavate kontrolu nad svojim osećanjima i ne podležete imppulsima. Vi ste potpuno uravnotežena osoba, pa čak i kada vam životni izazovi pomere tlo pod nogama, vi ostajete smireni i spremni da se suočite sa svim što dolazi. U situacijma kada vam budućnost izgleda neizvesno, dopuštate da osvestite negativna osećanja, ali se brzo vraćate u snagu ravnoteže i prihvatate promene života ispunjeni mirom. Za vas su impulsivne reakcije retkost. Spremni ste da se suočite sa svim olujama života, ali ne dozvoljavate da ništa poremeti vašu unutrašnju energiju.

2. Ptice

Vi ste vulkan emocija i dozvoljavate da vas svaka situacija uznemiri. Često ste zabrinuti i uplašeni zbog budućnosti koja se još nije dogodila, ali i zbog grešaka iz prošlosti. Svaka sitnica može da vas uznemiri i teško vam je da kontrolišete svoje emocije. Pokušajte sa tehnikama opuštanja da napravite emotivni balans - meditirajte, boravite u prirodi, slušajte omiljenu muziku... Pronađite način da se oslobodite sresa, ali nikako nemojte potisivati osećanja.

3. Lice žene

Vaš um je bistar i skoro da ne postoji događaj koji vas može dovesti u stanje dramatičnosti. Niste rođen sa ovim darom, već ste ga naučili iz iskustva. Pokušavate da ne brinete zbog stvari koje su van vaše kontrole. Imate sjajnu moć usmeravanja emocija na dobre stavri, a kada ste pod stresom pomažu vam kreativni projekti, meditacija i joga.

Izvor. Lovesensa