Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA LI VAM JE LINIJA ŽIVOTA NA DLANU PREKINUTA ILI KRATKA: Mnogi se ovoga plaše, a evo šta zapravo znači

Šta znači kada je linija života na dlanu isprekidana ili kratka - stručnjak razbija mitove!

 Šta znači kada je linija života na dlanu prekinuta_378802630 Izvor: Shutterstock

Na dlanu imamo razne linije preko kojih se tumači život, budućnost, životni put. Međutim, dešava se da linija života bude isprekidana. Mnoge je to asociralo na nešto negativno, ali stručanjaci su otkrili da je ovo mit.

Linija života se na dlanu leve šake proteže od zgloba na levo, a na desnoj od zgloba na desno. Postoji mit prema kojem se veruje da će osobe sa krtatkom linijom života brže napustiti ovaj svet, a neki čak veruju da ukazuje na izuzetno rizične situacije u životu. Međutim, zančenje je potpuno suprotno.

Pročitajte još

Ako imate kratku ili isprekidanu liniju života, to znači da će osoba najverovatnije menjati mesto stanovanja, a najverovatnije će to biti selidba u inostranstvo. Preseljenje u drugi grad, a naročito u drugu zemlju, predstavlja veliku promenu u životu svakog čoveka. Podrazumeva da promenite svoj posao, krug prijatelja, život i navike. Zbog toga je ovaj životni potez zapisan i na dlanu, kao važan deo vaše sudbine.

Pored linije života, na dlanu su važne i linija glave koja se najčešće spaja sa linjom života i ukazuje na inteligenciju i maštovitost osobe, kao i na način na koji posmatra svet. Takođe, podjednako je značajna i linija srca koja se nalazi na vrhu dlana i ukazuje na vaša osećanja, odnosno ako je duga i lepo oblikovana, to znači da osoba ima jasne emocije koje razume i da je saosećajna.

Izabrano za vas...

 Šta znači kada je linija života na dlanu prekinuta_797173225 Izvor: Shutterstock

 Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj