Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U OKTOBRU SE OTVARAJU VRATA SVETLIJE BUDUĆNOSTI, ALI OVE 4 STVARI NIKAKO NE RADITE: Evo kako da privučete uspeh i ljubav

Samo ovako ćete u oktobru privući uspeh i ljubav - ove 4 stvari nikako ne radite!

 Kako u oktobru privući uspeh i ljubav_88567927 Izvor: Shutterstock

Oktobar će biti mesec snažneenergije koja nas pokreće, a čak i kada naiđu oluje, uspećete da se izdignete iznad oblaka. Kao što nas jutarnja kafa razbuđuje, tako ona koja je gorka još više pojačava energiju u našem telu. Tako je isto i sa nepovoljnim situacijama u oktobru, iz svakog izazova izlazite duplo jači.

Pročitajte još

Glavni zadatak u oktobru jeste da se ne fokusirate na ono što nemate, već na ono što želite. Samo tako ćete privući dobre okolosti, motivaciju i ostvarenje sna. Oslobađamo se nezdravog i toksičnog ega, dok oktobarskaenergija podstiče zdravu ljubav prema sebi, onu koja će učiniti da postanete još bolji, iskreniji, otvoreniji za promene.

Energija jeseni 2021. godine obećava da će biti produktivna i da će doneti povoljne prilike. Mnogi će imati velike šanse da ostvare uspeh na poslu i u ljubavi, ali prvo treba da se oslobodite određenih stvari koje blokiraju vašu sreću i napredak.

1. Razmišljanja o prošlosti

Četiri planete odjednom će prestati da budu retrogradne u oktobru. To nam direktno ukazuje na to da moramo biti oprezni u pogledu misli o prošlosti, nostalgije i sentimentalnosti. Ako takvim mislima posvetite mnogo vremena, život će postati mnogo teži. Prošlost će vas povući, zatvarajući vam vrata svetlije budućnosti.

2. Zapostavljanje svojih želja zbog ispunjavanja tuđih potreba

OKtobar je doba godine kada treba da vežbate ljubav prema sebi. Ako ste osoba koja je već duže vreme zapostavila svoje želje i potrebe zbog drugih, vreme je da to promenite i malo se fokusirate na sebe i stvAri koje ste zapostavili. Sada morate negovati sebe, svoju dušu i posebno energiju - štedite je, jer ćete u nekom trenutku možda morati da se potrudite da savladate prepreke.

3. Podsetite sebe na svoje sposobnosti i talente, ali se ne precenjujte

Nikada ne precenjujte sebe. To može dovesti do činjenice da izgubite. Ljudi koji za sebe misle da su potpuno savršeni i da ne moraju da se razvijaju i uče, nisu spremni za iznenadnu pojavu nevolja. Ovo ne znači da treba biti previše samokritičan, već da je život put kontinuiranog i stalnog razvoja, pa stalno težite usavršavanju.

Saznajte i...

4. Opsednutost problemima

Ako doživete nesupeh, promenite fokus i nastavite dalje. Ne posmatrajte samo probleme, već se više usredsredite na dobre stvari i rešenja. Na primer, ako na poslu sve ne ide glatko, nemojte zanemariti prijatelje i porodicu jer ćete stalno misliti o poslovnim teškoćima. Umesto toga, provedite kvalitetno vreme sa blsikim ljudima, i to će vam dati snagu, energiju i svetliju perspektivu.

Srećno u maštovitom oktobru!

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj