Numerologija je naukama o brojevima za koje numerolozi smatraju da mogu pozitivno uticati na sudbinu i karakter osobe. Važni datumi u našem životu prema numerolozima mogu imati veliki značaj, smatra se da svaki broj predstavlja poseban simbol. Posebno značajan jeste datum rođenja prema kojem se mogu i izračunati koje godine u životu su najvažnije.

Najvažnije godine života ne moraju uvek biti najpozitivnije i najpovoljnije. One mogu imati drugačiju svrhu, ali na kraju, važni datumi zaista imaju veliku težinu. Tokom ovih godina dešava se nešto neophodno za životnu ravnotežu. Energija se ažurira ili ponovo gradi, pomažući da se napravi značajan korak napred.

Da biste saznali koje su godine u vašem životu najvažnije, potrebno je uraditi sledeće proračune. Na primer, rođeni ste 11.09.1986. Potrebno je da uzmete poslednju cifru svoje godine rođenja i saberete je sa brojem meseca i dana rođenja. Na navedenom primeru računamo ovako - 6+1+1+0+9=17. Dobijeni broj sabiramo sa godinom rođenja -1986. dodajemo 17, dobijamo 2003. Ovo je prva važna godina u vašem životu. Zatim ponavljamo operaciju - poslednji broj prve važne godine uzimamo i sabiramo sa danom i mesecom rođenja 3+1+1+0+9=14, pa dobijeni broj sa celokupnom prvom važnom godinom - 14+2003=2017. - to je druga najvažnija godina u životu itd.

Kada odredite koje su najvažnije godine u vašem životu, mnogi s epitaju šta ih u tom godinama očekuje. Šta da radite ako je sada došla godina koja je za vas sudbonosna? Važno je da ostanete svoji, da se poveđete sa sobom i radite sve u skladu sa vašom prirodom i životnom misijom kakvu ste naumili.

Prvo, ne menjajte svoje principe . Ako je to potrebno, onda će vam sama sudbina to ukazati nekim prijatnim ili neprijatnim događajem. U svakom slučaju, ne morate trčati ispred lokomotive. Drugo, morate pratiti znakove sudbine koji će vas pratiti svuda. Budite oprezni - oni će vas upozoriti na promene na bolje. Treće, važno je da budete smireni i tolerantni. Dodatne svađe i sukobi su beskorisni u takvim periodima. Verujte svojim osećanjima, smatrajte da se pozitivne stvari mogu dogoditi. Da bismo postali jači, potrebno je proći kroz sve što nam je sudbina i karma predodređena. Moguće je promeniti sudbinu, ali to mogu samo oni koji veruju sebi i svojim osećanjima.

Izvor: Sensa