Manifestovanje je postalo jedno od najpopularnijih alata za ispunjavanje želja, a uz manifestaciju i vizualizaciju uvek idu afirmacije- pozitivne fraze formirane u sadašnjem vremenu koje vas motivišu da verujete u sebe i ostvarite ono što želite.

Lejdi Gaga je u jendom intervjuu otkrila da koristi afirmacije godinama, čak i od detinjstva kada su mnogi sumnjali u njen uspeh. pevačica i glumica je jednom prilikom izjavila kako je bila žrtva vršnjačkog nasilja i da su je mnogi vršnjaci odbacivali. Uprkos preprekama i ismevanju, ona je održala svoju strast, ljubav prema muzici i pstala odlučna da postane uspešna.

Istakla je da je ana putu do uspeha koristila Zakon privlačenja, a jedna od omiljenih metoda bile su afirmacije. U sebi je ponavljala da će postati poznata i uspešna čak i kad anije bila na korak do toga, ostala je godinama odana toj viziji, a onda je to materijalizovala i izgradila uspešnu karijeru o kakvoj je sanjala.

"Ponavljaš to sebi svaki dan. I još se ništa ne događa, to je laž. Izgovarate laž iznova i iznova i iznova, a onda, jednog dana, laž postaje istina, stvarnosr." - istakla je LejdiGaga.

Afirmacije su neverovatno efikasan metod manifestacije, jer podstiču vaš um da veruje da je nešto stvarno, pre nego što zaista jeste. Na taj način dobijate potrebnu motivaciju da se više fokusirate na svoj trud i uspeh, ulivate sebi veru i samopouzdanje.

Donosimo vam ispod nekoliko afirmacija za uspeh:

  • Ja sam uspešna i ispunjena obilje.
  • U život mi dolaze samo dobre prilike.
  • Uspeh je realnost u kojoj živim.
  • Pogledajte moj život i videćete da uspeh pada svuda oko mene.
  • Uspeh se može naći u svim oblastima mog života.

Izvor: Sensa