Kako da znate da li neko misli na vas? Evo koji znakovi univerzuma na to ukazuju, obratite pažnju na signale:

1. Počinjete da primećujete nizove istih brojeva - Ovo je jedan od najčešćih znakova sinhroniciteta. Numerolozi smatraju da ovi brojevi, poput 1111, 1212, 333 i drugi, imaju posebnu simboliku i upućuju na nešto važno. Mogu značiti da vam neko mislima šalje određene frekvencije. Možete ih videti kao brojeve zgrada, na registracionim tablicama automobila, na satu, u broju telefona itd.

2. Imate osećaj da ćete uskoro upoznati srodnu dušu - Postoji samo taj snažan osećaj da ćete se uskoro spojiti sa posebnom osobom. Moguće je da razmišljate o ljubavi i sa puno vere je očekujete, a možda neko baš na taj način razmišlja o vama.

3. Stalno viđate, čujete i osećate nešto što je povezano sa određenom osobom - Ako već nekoliko dana primećujete na reklamama, ulici, u prolazu, neđto što vas podseća na neku osobu; ili stalno osećate njen parfem; čujete iznova pesmu koja vas asocira na nju, njeno ime, ili glas koji je sličan - moguće je da univerzum šalje signale da ta osoba misli na vas.

4. Zračite energijom radosti - Ukoliko se smejete bez razloga, odavno niste tako bili dobro raspoloženi, radosni ste iznenada, to se dešava kada neko misli dobre stvari o vama, a vaša duša oseća te misli koje dopiru do nje.

5. Videli ste belog leptira - Postoji legenda koja kaže da, kada vidite belog leptira, prva osoba na koju pomilsite kada zatvorite oči, u tom trenutku misli na vas. Tada možete vizualizovati susret sa ovom osobom i saznati da li se u vama bude pozitivna osećanja, da li ste na neki način još povezani... Ako se razviju dobre misli, emitujete pozitivnu energiju koja vas može odvesti do prave osobe.

Izvor: Sensa