Life coach Gabrijele Bernštajn, mnogi je nazivaju naslednicom Lujze Hej, smatra da od svemira možemo dobiti mnoštvo znakova koji nas mogu voditi. Znakovi iz svemira mogu komunicirati s nama i signalizirati da smo na pravom putu. Proces traženja znaka od svemira od nas traži da savijemo "duhovne mišiće", čak i ako nisu toliko jaki ili definisani. "Tražiti znak od svemira znači da ste voljni sarađivati sa njim, da ste predani oslobađanju od strukture i kontrole kako bi vas umesto toga vodila sila veća od vas", kaže Bernštein i dodaje da se pripremite za egzistencijalno uzbuđenje. "Možda ćete biti malo uznemireni kada prvi put počnete primati znakove i primećivati puno sinhroniciteta. Možda će vam se činiti da su stvari predobre da bi bile istinite, ali nisu. To je jednostavno čudesan način života koji vam je dostupan kada se predate svemiru", dodala je.

Ovo je pet koraka za primanje znakova iz svemira:

1. Razjasnite šta pitate - Kako biste dobili jasan znak iz svemira, prvo morate biti potpuno sigurni šta tačno tražite. Zatim vodite dijalog sa svemirom o tome. Što je pitanje jasnije, odgovor će biti jasniji - ali ono što pitate uvek je u potpunosti na vama. "Možete tražiti znak koji će vas voditi prema svemu što želite. Ako niste sigurni u odluku ili jednostavno želite znati da ste na pravom putu, tražite znak", objasnila je Berstein.

2. Jasno odlučite koji će biti vaš znak - Postoji puno načina na koje se znakovi iz svemira mogu pojaviti u vašem životu. "Možda mislite na životinju ili pesmu ili naslov knjige. Ljudi često primaju znakove kao brojeve u nizu, poput 1111 ili 444. Ili je možda vaš znak miris ili ime. Neka vam to dođe prirodno i posvetite se onome što čujete", otkrila je Gabrijela..

3. Odredite do kada želite primiti znak - Preporuča da se svemiru odredi rok što se tiče isporuke vašeg znaka. Jasnoća je i ovde ključna i pomoći će vam da zauzvrat dobijete najjasniji odgovor. Do tog trenutka, Bernštajn ima tačnu formulu za način na koji predlaže komuniciranje roka sa svemirom: "Hvala ti, svemire, što si mi pokazao moj znak ____ unutar 24 sata ako je ____ ispravno za mene."

4. Budite strpljivi - Sledeći i verovatno najizazovniji korak je biti strpljiv, samo se opustiti i čekajte svoj znak. “Ne pokušavajte manipulisati situacijama tako da vam se ukaže vaš znak. Zapravo, jednostavno zaboravite na to i usredsredite se na to da se osećate dobro. Neka svemir vodi", piše Bernštajn.

5. Zabeležite kako se osećate kada primite znak - Kada vam svemir dostavi ono što želite, a nakon toga vas obuzmu poznati osećaji neizvesnosti, Bernštajn savetuje introspekciju. "Najbolji način da ostanete povezani sa onim što vaš znak znači i smernicama koje nudi jeste da se prilagodite tome kako se osećate kada ga primite. Ako primite znak zbog kojeg se osećate povezano i usklađeno, i osećate da primate intuitivnu poruku da krenete napred, nemojte se preispitivati. Verujte tim smernicama", zaključila je.

Šta ako nikad ne dobijete svoj znak?

Prema Bernštajn, nedobijanje znaka je znak sam po sebi. Ako ste, na primer, htjeli znati jeste li u pravoj romantičnoj vezi, a ipak niste dobili znak iz svemira, to je znak koji vam govori "ne". "Shvatite ovo ozbiljno. Nemojte prekinuti s partnerom preko noći, ali predlažem da pobliže sagledate temeljna pitanja koja treba rešiti", dodala je. Ipak, svi imamo slobodnu volju činiti šta želimo, a ovi znakovi iz svemira samo mogu da nas usmere.

Izvor: Sensa