Vaše želje se mogu ispuniti, svaka od njih je poput zvezde na nebu koja čeka da vam padne u šake i da obasja vaš život. Ne odlažite sreću tako što ćete čekati da vam zaista želja padne sa neba, već korak po korak, približite se tom dragulju koji skrivate u svom srcu.

Za ostvarenje snova potrebna vam je motivacija, taj unutrašnji osećaj koji vas pokreće da radite na stvarima koje vam donose blagostanje i radost. Kada se ujutru probudite motivisani, bez obzira kakv je dan, oko vas će sijati svetlost kojom stvarate, kreirate i pretvarate sbvoj život u izvor pozitivnih vibracija.

Zato vam danas donosimo manifestaciju za 20. avgustkoja će vam pomnoći da budete motivisani i tako zgrabite sve sjajne prilike:

Svakim danom se usavršavam i približavam se svojim ciljevima. Možda pravim greške, ali mogu da se oporavim i nastavim dalje. Najteži deo putovanja je prvi korak, ali neću da dozvolim da me sputaju nepotrebne strepnje. Ja ću delovati sa samopouzdanjem i mirom. Ja sam jedno sa svojim dahom, sa svojim telom, jedno sa svetom. Imam sve što mi je potrebno da ostvarim ono što želim, imam sebe.


Izvor: Sensa