S vremena na vreme, postoje dani kada vam je potrebno samo malo da vas nešto ohrabri. Osvestite da negativne misli ne moraju da vas sputavaju ili utiču na vaše raspoloženje ili ishod vašeg dana. Kada želite da nešto uradite i promenite, vi to možete!

Svaka promena nabolje, pa makar to bila i promena malih navika, može biti dragocena. Danas baš imate priliku da promenite ono što vam se ne sviđa u vašem životu, da otpustite sve što je negativno, loše, sve što vam nije potrebno za sreću. Neka to bude promena ka boljem unutrašnjem ja, boljem životu koji je ispunjen lakoćom.

Poruka manifestacije za nedelju, 21. avgust 2022. godine podstiče vas na tu promenu - čitajte je u toku dana kako biste ohrabrili i motivisali sebe:

Imam moć da stvorim promenu. Znam tačno šta da radim da bih postigao uspeh. Negativne misli imaju samo moć koju im ja dozvoljavam. Opraštam sebi i oslobađam svoju prošlost. Otpuštam stare navike koje ograničavaju moj potencijal.Koristim svoje talente i veštine da ispunim svoju svrhu u životu i napravim predivnu promenu kakvu želim.


Izvor: Sensa