Testovi sa crtežama i optičkim iluzijama koriste se na osnovu tumačenja vaše podsvesti, onoga što je duboko skriveno u vama, utiče na vaš život, ali retko kada smo ga svesni i možda nikada ne ispliva na površinu vaše duše.

Kada ste prvi put videli ovu sliku, šta ste videli? Čoveka, granje ili pticu? Odgovorite i uradite test koji vam otkriva kako da zadržite dobar put života koji će vas odvesti tamo gde baš treba da budete:

Čovek - Trenutno ste na putu kada učite kako da se bolje upoznate sa sobom, onim unutrašnjim detetom koje se skriva u vama. Za to je potrebno vreme, ali i jedno važnije sredstvo - LJUBAV. Učite kako da više volite i poštujete sebe, motivišite se i taj put života će vas odvesti tamo za šta je vaša duša stvorena. Zatvorite oči, skinite katance tajni sa svog srca - iznutra je pravo blago. Osvestite to!

Granje - Vaš um je prepun misli, zatrpan raznim uverenjima, idealima, razmišljanjima o juče, o budućnosti, o drugim ljudima, o sebi... Misli koje su negative su poput korova koje zarasta, muči vas, grebe, smeta dobrim stvarima da se razvijaju. Zato je neophodno da ih filtrirate, odbacite sve one koje su negativne i ne služe vašem razvoju. A kada ostanu pozitivne misli koje vas motivišu da budete najbolja verzija sebe i da se ne plašite uspeha, iz njih će se rodili najlepši plodovi u vidu ideja, poduhvata, uspeha i napretka.

Ptica - Vaša vodilja u ovom periodu je sloboda. Željni ste da osetite život, da doživite nove stvari, avanture, da se prepustite promenama, ali svakodnevica vas u tome sputava. Ne dozvolite to! Nikome ne dozvolite da vam seče krila. Sloboda je ta koja vas vodi ka životnim pobedama i pravoj punoći života. Radujte se stvarima koje slede!

Izvor: Sensa