Svaka osoba predstavlja umetničko platno koje je uflekano raznim bojama, nijansama, a svaka od njih je jedna vaša osobina. Vi ste zapravo skup različitih osobina koji vas čini takvom ličnošću kakvi jeste. Međutim, često je teško da sami osvestite sopstvene karakteristike, posebno kada je reč o manama.

Ovaj jednostavan psihološki test može vam pomoći da otkrijete ko ste zaista, kao i koje su dominantne crte vaše ličnosti. Potrebno je da prvo pogledate sliku i otkrijete šta je prvo što ste na njoj primetili. Ljudi najčešće uoče sledeće simbole - saznajte šta vaš otkriva:

1. Ako je prvo što ste videli bio konj - Konji su prestižne životinje za koje se zna da simbolizuju slobodu, izdržljivost, veličanstvenost, slobodan duh, odlučnost i hrabrost. Ako ste prvi put videli konja na ovoj slici, to znači da u sebi nosite neiscrpnu slobodu. Vi ste odlučna osoba koja se ne plaši da se suoči sa izazovima.

2. Ako je prvo što ste videli bila foka - ove životinjice imaju karakteristike elemenata Vode i Zemlje, simboli su razigranosti, intuitivnosti, harmonije i sreće. Ako vidite foku na ovoj slici, opušteni ste i privuče vas avanture. Kao što se foka savršeno snalazi na kopnu i u vodi, tako se i vi lako prilagođavate novim situacijama i prepuštate im se.

3. Prvo ste videli ribu - to je simbol ponovnog rođenja, plodnosti, sreće, promene, zdravlja i emocija. Povezane sa vodom, ribe su poznate i kao simboli mira i ravnoteže. Ako ste na ovoj slici videli ribu, u skladu ste sa svojim emocijama i ne plašite se da ih izrazite. Imate jaku intuiciju i možete se dobro prilagoditi svakoj situaciji.

4. Ako je prvo što ste videli bila sirena - Sirene su simboli lepote, nekonformizma i ženstvenosti. Ako prepoznate sirenu na ovoj slici, vi ste neko ko uvek ostaje veran sebi. Kao što se sirene ne mogu ukrotiti, vi želite da budete autentični, posebni i u tome neizmerno uživate.

5. Da je prvo što ste videli magarac - Magarci su simboli časti, rasta, služenja i intuicije. Ako vidite magarca na ovoj slici, vi ste vredan radnik sa jakim osećajem odgovornosti. Takođe ste lojalni, ali ne slepo, uvek verujete svojoj intuiciji. Iako bi mnogi mogli reći da ste tvrdoglavi, vi zapravo samo znate kako da verujete svom stomaku i da se ponašate oprezno kada smatrate da je to potrebno.

Izvor: Sensa.story.hr