Energija blagostanja i novac počinju da nas ispunjava kada se oslobodimo svih ograničavajućih uverenja u novcu koje smo sticali kroz život. Kada sefokusirate na precizan cilj i nameru, probudite kreativnost u sebi i verujete u svoj uspeh, već ste na korak od njega.

Ponekad nam intuicija i podsvest pokazuju znakove i signale na putu do obilja. Potrebno je da pratite signale, kako u svom ponašanju, tako i u okruženju, jer ponekad nam govore da smo na dobrom putu kada je reč o novcu.

Evo koja 4 znaka svemir šalje kada u život stiže novac:

1. Razgovori o finansijskom blagostanju - Ukoliko u novinama čitate stalno o novcu, na radiju iznenada počnu teme o finansijama, ili sve više razgovarate sa prijateljima o energiju novca, moguće je da on stiže. Kada smo zaokupljeni nekom temom u mislima i komunikaciji, postoji šansa da će baš na topm polju roditi plodovi-

2. Razgovori o pozitivnim promenama - Najčešće je povećanje prihoda povezano sa pronalaženjem novog posla ili unapređenjem. Ukoliko stalno nailazite na oglase za posao koji vas privlače, sklapate nove saradnje koje deluju obećavajuće, ili vam je poveren nov važan projekat, moguće da će reka blagostanja krenuti u smeru vaše sudbine. Ne ignorišite šanse i mogućnosti. Na primer, ako vam neko iznenada ponudi zanimljiv posao, možda je to baš vaša šansa za sticanje.

3. Delite uvek i dobićete više - Ono što dajete, to vam se i vraća. Kada koristite novac u dobre stvari, takva energija se manifestuje u vašem životu. Humanost i empatija su deo svrhe našeg života.

4. Prestali ste da se žalite - Stalno žaljenje i pričanje negativno o novcu, u smislu nedostatka, dugova i problema, predstavlja negativnu energiju. Kada počnete pozitivno da mislite i prestanete sa žaljenejm, energija je puno lakša. Svakog dana izgovorite - "Ja zaslužujem obilje!"

Izvor: Sensa