Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 24. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Siguran sam u sebe. Ponosan sam na svoja dostignuća. Zahvalan sam za sve što imam u životu. Zahvalna sam za sva svoja iskustva, čak i ona loša, jer su sva ona oblikovala ono što sam danas.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Stvaram život svojih snova korak po korak. Odabrao sam da budem svetionik pozitivnosti za ljude u svom životu. Volim ljude i uživam da budem prijateljski nastrojen prema svima sa kojima se sretnem.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Savladao sam izazove u prošlosti, i mogu i hoću to ponovo. Otporan sam i jak. Ja sam miran i opušten. Bez obzira na to šta svet baca na mene, ostajem bezbedan i siguran. Ja sam pun ljubavi.

Izvor: Sensa