Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 30. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - U sebi imam sve što mi je potrebno da bih bio srećan i uspešan. Vole me i podržavaju oni oko mene. Volim i prihvatam sebe bezuslovno. Zahvalan sam na mnogim blagoslovima.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - U stanju sam da stvorim život kakav želim.  Ja kontrolišem svoju sreću. Ja sam odgovoran za svoje blagostanje. Biram misli i uverenja koja me osnažuju.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Danas biram da volim sebe. Otvoren sam za primanje ljubavi i podrške. Dostojan sam srećnog i ispunjenog života. Zračim ljubavlju i zaslužujem da mi se ljubav vraća.

Izvor: Sensa