Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 28. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Ja sam zadužen za svoju energiju i jedini biram kako se osećam. Gradim svoj život na temeljima radosti, mira i prosperiteta. Biram da tražim najbolje u svakoj situaciji.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Ispunjena sam pozitivnom energijom ljubavi. Ja sam usklađen sa najvišom frekvencijom ljubavi.
Moja unutrašnja radost je beskonačna, neograničena i obilna. Koncentrišem svoje misli na ideje i uverenja zbog kojih se osećam dobro.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Svaki dan pozdravljam sa zahvalnošću, nadom i pozitivnošću. Ja biram da se osećam dobro.
U miru sam sa svojom prošlošću i zaljubljen sam u svoju sadašnjost. Udišem pozitivnu energiju i izdišem svoje strahove.

Izvor: Sensa